PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86533
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Szczerze...

użytkownik usunięty

Widziałam już lepsze filmy dla nastolatków. Broni się muzyką która jest kapitalna. Jednak sama
muzyka to za mało... Niestety główny aktor miał pecha. Patrick postawił przed nim barierę nie do
przebicia.

ocenił(a) film na 7

A ja własnie obejrzałam również jeśli ty też, bo leciało na 2 i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona. Bo może główni bohaterowie nie do końca mi się spodobali( zwłaszcza Ramola), to cała historia + tło Hawany+egzotyczna salsa i układy taneczne i ten klimat Kuby lat 50-tych robi niesamowite wrażenie.

użytkownik usunięty
Herma35

Zgadzam się, że klimat niczego sobie. Jednak brakowało mi ,,tego czegoś'' co sprawia iż film zapada w pamięć. Pierwsza część nie należy do wybitnych dzieł, ale zostaje w pamięci. A tu czuje pewnego rodzaju niedosyt.

ocenił(a) film na 7

ale ta salsa...och ile było w tym emocji!!!

użytkownik usunięty
Herma35

To już zależy od gustu, mi już się zaciera w pamięci mimo że też przed chwilą oglądałam. A są takie sceny z motywem tańca które się pamięta...i emocje które mu toważyszą odczuwa niemal jak własne. Serce i dusza przenoszą się na drugą stronę ekranu. Tu tego nie mam.

ocenił(a) film na 5

O tak, bywają takie motywy tańca w filmie które nie sposób zapomnieć, na przykład tango w filmie "Zapach kobiety"
ale miło się oglądało, choć ambitny to ten film nie jest.

użytkownik usunięty
Mimoza40

Doskonały przykład, również o nim myślałam :-)

ocenił(a) film na 10

a mi się wszystko podobało :D główni aktorzy , muzyka tańce tylko... końcówka taka jakby nieskończona, choć może tak miało być może sami se mamy dać odpowiedź, pobudzić wyobraźnie, może sie jeszcze spotkali...