PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

wkurzylam sie bo w zwiastunie jest kilka scen ktorych niepokazali! Chyba ze ja mam na plycie jakas wersje dla dzieci!! a tego juz bym niezniosla! Pisze po to bo chce wiedziec czy wogole istnieje taka wersja w ktorej jest wiecej miłosnych momentow ktorych( dowodem sa zwiastuny) nie ma na tej plycie ktora ja mam np jak diego jest z katey na cmentarzu i opowiada jej o swoim ojcu to oni sie przeciez nie caluja ( wogole za malo sie caluja chyba ze ja mam inna wersje!) a w ZWIASTUNIE jest pokazane jak sie caluja przy grobie! JEZELI KTOS OGLADAL DIRTY 2 I BYLA TA SCENA TO PROSZE SIE DO MNIE ODEZWAC bo zzera mnie to i wkurza ze mozliwa jest taka niesprawiedliwosc i ja mam jakas wersje dla dzieci( wydaje mi sie ze wielu scen brakuje a ktore w zwiastunach byly)! a jeszcze jedno jak oni sa na plazy i sie kochaja ( chociaz prawie nie mozna tego stwierdzic bo prawie wogole nic nie pokazano!!!hamstwo!!!)to wlasnie skonczylo sie to tylko na porzadnym pocalunku i rozpietej koszuli czy bylo cos jeszcze? bo ja juz zglupialam:-((( PROSZE NIECH KTOS MI ODISZE!!!