a mi się wydaje że ten film będzie fajny!!!!!!!!!!!! oczywiście nie będzie lepszy od pierwszej części, ale i tak go obejrzę, choćby żeby zobaczeć jak tańczy diego luna
Nie widzialam jeszcae tego filmu ale z ciekawością obejrzałabym go w kinie jednak nie będzie mi to dane (tak przypuszczam). Wiem jednak że na pewno nie przebije jedynki z Patrick Swayze.
Diego Luna "w akcji" byl juz w "Y tu mama tambien" :) A tanczy super. Nie wiecie gdzie mozna sobie takiego faceta zalatwic? Bo by mi sie przydal...
Nie wydaje mi sie zeby druga czesc byla lepsza od jedynki. W jedynce chodzilo glownie o milosc i muzyke i to bylo cool, a tutaj w opisie filmu pojawia sie nagle jekies niebezpieczenstwo zwiazane z rewolucja. Po co tam jakas wojne ??
Jak to po co!po to że to film oparty na faktach i tak było! Jest super!!!!mi sie podobał był zaje.... !!!
Ja bylem na przed premierowym pokazie i ...... wyszedlem z niego po 30 minutach! To jest jeden z najgorszych filmów jakie w ostatnim okresie udało mi sie zobaczyc. Ohyda... Wszystko przez aktorów którzy są do bani a sama fabula jest tak kiczowata ze az boli..
Film oglądałam......był całkiem całkiem a nie lubie romantyków...hehe :DD ....ale ten mi sie nawet podobał....jak na romanyka to może być....to 3 takiego radzaju film który mi sie podoba..pierwszy to "miłość w rytmie rap", drugi "miłość w rytmie hip hopu' - kultowe :D pozdro....RUMIA THE BEST
Niop Diego Luna jest wyjebistym gościem i chciałabym pogadac z nim, ale niestety to niemożliwe, on jest niesamowity. Jesli nie ogladałaś jeszcze Fridy to musisz to zrobic- tam też wystepuje Diego, w roli faceta Fridy. Tak czy siak jest fantastyczny!!
ja ogladalam obie czesci i uwazam ze zdecydowanie lepsza jest czesc....2!!naprawde polecam!!