PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86535
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Uwielbiam filmy w których się tańczy ale nie mogłam oglądac tego bo ta aktorka nie potrafi w ogóle!!! jeju niedobrze mi sie robiło.... ale film ogółem przyjemny

ocenił(a) film na 10
empaqua

po pierwsze: ta aktorka nazywa się Romola Garai
po drugie: nie umie tańczyć??? przecież ona jak najbardziej umie tańczyć. Zauważ ze nie jest ona profesjonalną tancerką a do filmu przygotowywał się zaledwie 2 miesiące.
po trzecie:jak ci jest niedobrze to nie oglądaj
po czwarte: może i tańczysz i trochę znasz się na tańcu, ale to nie znaczy że od razu masz mówić że ona w ogóle nie potrafi tańczyć, zapewniam cię że potrafi i sa tysiące osób które tańczą gorzej niż ona

A tak poza tym wymień mi przynajmniej pięć filmów w których według ciebie dobrze ( jeśli któryś oglądałam, to odpowiem ci co ja o nim sądze)

ocenił(a) film na 10
empaqua

po pierwsze: ta aktorka nazywa się Romola Garai.
po drugie: nie umie tańczyć??? przecież ona jak najbardziej umie tańczyć. Zauważ ze nie jest ona profesjonalną tancerką a do filmu przygotowywał się zaledwie 2 miesiące.
po trzecie:jak ci jest niedobrze to nie oglądaj.
po czwarte: może i tańczysz i trochę znasz się na tańcu, ale to nie znaczy że od razu masz mówić że ona w ogóle nie potrafi tańczyć, zapewniam cię że potrafi i są tysiące osób które tańczą gorzej niż ona.

A tak poza tym wymień mi przynajmniej pięć filmów w których według ciebie dobrze tańczą ( jeśli któryś oglądałam, to odpowiem ci co ja o nim sądze).