PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 87 tys. ocen
6,6 10 1 86533
5,3 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

piosenka

użytkownik usunięty

Jak się nazywa piosenka, która leci w trakcie gdy Katie i Javier żegnają się przed jego domem? Taka wolna, niesamowicie romantyczna, zaraz po tej scenie bohaterowie tańcż w La Rosa Negra i są królem i królową ów klubu :) Jakby ktoś miał tę piosenkę to proszę o wysłanie na mazurek-marta1@wp.pl, a jak ktoś chociaż wie jak się nazywa to też super by było :) Z góry dziękuję.

ocenił(a) film na 10

Nie wiem ale też chciałabym wiedzieć bo ta piosenka jest śliczna

użytkownik usunięty
Agrafka_2

zgadzam się... strasznie mi na niej zależy

Nie wiem czy to napewno ta piosenka (nie oglałam już kilka tygodni tego filmu) ale wydaje mi się, ze chodzi Ci o piosenkę Christiny Aguliery - El belsko del final

ocenił(a) film na 10
Ekaa

To na 1000% nie jest El Beso Del Final sorry ale widać zę już daaaaaaaaawno
nie oglądałaś

użytkownik usunięty
Ekaa

nie, nie o tę mi chodzi... el beso del final leci gdy bohaterowie zaczynają się kochać =) a i chodzi o tę kiedy się żegnają przed jego chatą
bardzo proszę o pomoc

ocenił(a) film na 9

Takie pytanie tezo piosenke, ale inną. Chodzi mi o remix "She's like the Wind". Który ostatnio często leciał w radiu, chyba RMF FM i na paru innych też słyszałem. Ściągałem pare remixów ale żaden z nich nie był tąpiosenkąo którąmi chodzi. Mozę ktoś zna wykonawce tej piosenki.

użytkownik usunięty
Stefan_Mirecki

najprawdopodobniej chodzi Ci o to: Vibekingz feat. Maliq - She's like the wind dobre to jest :D ale oryginał jednak kosi :D
to co z piosenką, ktorej ja szukam? =)

ocenił(a) film na 10

wydaje mi się, że jest to przerobiona na taką bardziej kubańską melodię The time of my life:)