PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 86 tys. ocen
6,6 10 1 86260
4,9 7 krytyków

Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

czy ktos wie jak nazywa sie piosenka ktora leci w 46 min filmu? kiedy Katie i Javier tancza, i potem nakrywa ich brat Javiera, Carlos??

natalia_14

tak,piosenka nazywa się Do You Only Wanna Dance".Wszystko jest napisane w multimediach w zakładce muzyka jest pod numerem ósmym.Pozdrawiam:}

cherry_Q

ok, dziekuje bardzo:):):)
...............

natalia_14

hej a moze wiecie jaka to piosenka, kiedy katie i javier tańczą, po tym jak obejzeli występ jej rodziców, ona ma sukienke w grochy tanczą w rytm takiej niezwykłej namiętnej melodii, szukam jej od dawna, tancza na tle prześcieradła, a później przychodzi jego brat z pracownikami, to wszystko dzieje sie w tym warsztacie w którym javier pracuje, wiecie co to za melodia jaki nosi tytuł cyz wykonawce???? please help!!

stokrotna

tez chodzilo mi o ta piosenke...i tez nie moge jej znalezc:/

stokrotna

Na ścieżce dźwiękowej do DD2 El Beso Del Final wykonuje Aguilera ale neiw iem czy w filmie tez ona była:) pzdr

natalia_14

El Beso Del Final :) ale nie wiem czy znajdziesz takie samo wykonanie tej piosenki :)

bima

Ja wiem o ktora chodzi....ale jej nie ma w tym spisie w zakladce muzyka... i ja tez jej nie mam...ale ją znajde! :D a jak znajde to napisze co to, chyba ze ktos mnie uprzedzi :D