PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99503}

Dirty Dancing 2

Dirty Dancing: Havana Nights
2004
6,6 86 tys. ocen
6,6 10 1 86456
4,9 7 krytyków
Dirty Dancing 2
powrót do forum filmu Dirty Dancing 2

Mam pytanko:)Kiedy bedzie to leciec w Polsce?Widzialam trailer i zapowiada sie calkiem niezle:)

użytkownik usunięty
Izee

O tak, trailer jest super =) A film jeszce lepszy, widzialam dzisiaj!

W kazdym razie nei mam pojecia, kiedy bedzie w Polsce :/ Jesli czegos sie dowiesz, odpisz :)

ocenił(a) film na 10

Mam pytanie skąd dopadłaś ten Film??????????? Obejżałabym go z chęcią!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Izee

Skąd dopadłaś ten film??????? Z internetu, czy z wyszukiwarek typu imesh kazaa

użytkownik usunięty
Mrowka

dopadlam go z suprnova.org. Jakosc nie byla najlepsza, ale chyba i tak juz go tam nie ma :( Powodzenia w szukaniu!

użytkownik usunięty
Izee

onet pisze, ze premiera bedzie 04,06,2004 jak na razie to film nawet niezle sie trzyma w Box Office'ach w Stanach. Ja widzialam baaardzo kiepska kopie (to podle tak sciagac filmy, wiem, ale nie moglam sie doczekac) ale do kina i tak pojde. Ten film jest niesamowity. Pierwsza czesc obejrzalam juz chyba z milion razy. Tu zapowiada sie to samo. Chociaz ja bym zostawila samo Havana Nights w tytule bo tak film jest ciagle porownywany z I czescia a wlasciwie on tylko w taki fajny sposob nawiazuje do niej. Ogolne wrazenie piorunujace, serio! Juz uwielbiam ten film! Nie wie ktos kiedy wejdzie do nas Soundtrack?

użytkownik usunięty

Pierwsza częśc nawet szło patrzeć, ale druga.... Taka szmira... Szkoda mi czasu by siedzieć na tym w kinie...
Chyba, że ta kopia tak zadziałała ;] ale i tak nie pójdę na to do kina....