uch... stwierdzam, ze Diego Luna się seksownie uśmiecha.. I ogolnie ma TO COS!!! uch.. i w dodatku jak sie rusza.. no nis dodac nic ujac...:) :P jest cuuudowny... Javier...
marzę o takiej miłości...
P.S. Wszytskim polecam qpić jak najszybciej soundtrack z filmu DD2.. WYSMIENITY! "LET ME INTRODUCE MYSELF... CUBA!" :)
Niom!!! jego usmiech jest zajefany!!!polecam wszystkim ten film! Diego jest super!tez bym chciała przezyć taką miłość...
Diego rzeczywiscie jest boski a o usmiechu to juz nie wspomne .Soundtrack jest wysmienity a zwlaszcza Represent -cuba (taki jest tytul)a spiewa orishas z heather headley polecam:http://www.dirtydancinghavananights.com/home.asp
OH TAAAK TE PIOSENKI SA SWIETNE! posluchajcie sobie jeszcze tych innych ja sobie wszystkie sciagnelam i wszystkie so cudowne szczegolnie jeszcze polecam ta black eyed peas i wyclefa jeana no i oczywiscie pozostale pa
Do TAMARA16@...
Ja też kocham ten film,wręcz uwielbiam!A można wiedzieć skąd ściągnełaś muzyczkę z tego filmiku,bo ja jakoś nigdzie nie mogę znaleść....
Mnie również podobał się bardzo film i soundtrack. Zgadzam się, że Diego ma wspaniały uśmiech i wogule jest cały wspaniały.
Dziewczyny w pełni się z Wami zgadzam film jest świetny i muzyka również... miałam to szczęście że poznałam Diega osobiście- czysty przypadek i powiem Wam że nie jest on zniewalająco przystojny ale ma w sobie coś takiego że jak patrzysz na Niego to aż Ci serce ściska... przyciąga itd... po za tym ma naprawde piękne oczy i miły chłopak... pozdrawiam
calowicie sie z toba zgadzam doskonale to ujelas pszolko :P on jest po prostu miodzio sludziutkiii ale dopiero mnie zniewala jak sie usmiecha ......ja tesh marze o takiej milosci o takich pocalunkach ... tancuu.. chyba sie zapisze na towarzyski :))))
Zgadzam się z wami. On jest cudny. Najpierw mi sie średnio podobał. Nie ogladałam filmu, bo nie miałam czasu tylko dodatki obejrzałam. Doszłam do wniosku, że ma za cienkie usta i w ogóle jakis mało przystojny. Wczoraj obejrzałam film i mi się strasznie spodobał. A te jego usta... Juz nie myśle, że sa cienkie:) Chcialabym przezyć taka miłość. Zapisałabym sie też na taniec towarzyski (ale nie walca, tylko jakis latynoamerykański:), ale nie wiem czy są wakacyjne kursy. A moze znacie jakieś strony www. albo filmy z nauką tańca, tylko jakieś proste, bo ja mało pojetna jestem:)
czesc, wszystko zalezy z jakiego miasta jestes.
ja od pol roku chodze na salse - do szkoly tanca, ktora uczy konkretnie salsy, nie towarzystkiego i odmiana latynoamerykanska, tylko salsa salsa salsa :)))
swietna zabawa, niesamowite !! film widzialam o wiele wiele wczesniej niz zapisalam sie na kurs i teraz widze kilka krokow i figur z ich uklady, ktore zrobie bez problemu :))
szkoly salsy to np.:
salsa factory - wawa (ja sie w tej ucze :))
salsa sabrosa - krakow
salsa club - gdansk
salsa libre - wawa
pzdrw