Tego filmu nie da sie ogladac! Jest taki smieszny, ze az mozna sie poplakac z zalu, ze w ogole cos takiego mogli nakrecie. Jenny McCarthy nie nadaje sie do zadnej roli. Widac ze sama napisala scenariusz bo jest tak samo malo inteligentny jak ona sama. Ludzie! Jezeli takie idotki beda krecily filmy to cala kinematografia upadnie :/
Zgadzam się z moim "przedmówca". Ten film to jedna wielka chała. Naprawdę szkoda na niego czasu. Ten film należy do rodzinnej kinematografii. Jenny McCarthy napisała scenariusz, a jej mąż to wyreżyserował. Chyba ten sam poziom inteligencji...........
Macie świętą racje.Tak beznadziejnego filmu dawno nie widziałem.Na takie cudo to nie wiem kto mógł dać jakiekolwiek pieniądze.Scena w markecie to już dla mnie była kompletna żenada.
fakt, scena w markecie byla mega beznadziejna, tylko debil(ka) moze wymyslec taki scenariusz... niech ona juz nigdzie nie gra bo jest zalosna
Brak wam odpowiedniego podejscia, zdystansowania, a szkoda bo mogliscie sie niezle przy nim bawic. Ten film jest zajefajny.
Na złote maliny to trzeba zasłuzyc a ten badziew nie zasługuje na nic !
A ten scenariusz który napisała nie nadaje sie nawet do kibla ;p
Códowne "drewniane" aktorstwo... nawet pinokio byłby lepszym aktorem.