5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 67001
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

świetny film?

ocenił(a) film na 2

Wczoraj dodałem wpis zatytułowany ,,mega chłam" dziś już tego nie ma . Powiem więc, że na prawie 600 filmów jakie tu oceniłem, tylko 2 otrzymały 1 w tym ,,Disco Polo" . To chyba najbardziej zmarnowane 2 godziny mojego życia. Dotrwałem do końca tylko z szacunku dla kogoś ,kto zaprosił mnie na to coś.
Myślałem że w polskim kinie to Szyc gra w takich gniotach, a tu proszę- Kot, Ogrodnik czy Głowacki.
Myślę że Disco Polo jako zjawisko, to całkiem dobry temat. Tutaj jednak jest tylko tłem do kolejnej idiotycznej polskiej komedyjki.

Pitti_2

ojej kolejny wielki krytyk :)człowieku trochę samokrytyki:) rozluźnij worek a będziesz szczęśliwszy:)

ocenił(a) film na 2
lika_fw

no nie wiem co ze swoim workiem robisz żeby być szczęśliwszym i w sumie nie obchodzi mnie to. W każdym razie jak coś mi się tu podoba to chwalę i tak samo mam prawo skrytykować jak jest słabe.

ocenił(a) film na 5
Pitti_2

No faktycznie aktorzy jak na swoje mozliwosci zagrali srednio. Ale byla proba zlapania klimatu w fajna konwencje. Myslisz, ze na prawde zasluzyl ten film na 1?

ocenił(a) film na 2
sztukaD

Dla mnie nieporozumienie - 1 , jakoś łagodniej brzmi niż bardzo zły- 2 ,ale ok. za czarnoskórego prezentera pogody i luksusowy jacht w bajorze zmieniam na 2.