5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66995
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

bylem ze swoja druga polowka, film sprawil ze usmiechnelismy sie w kierunku ekranu:P swoja droga, disico polo prezentowane w tym fimie jest lepsze od tego rzeczywistosci, moze dlatego ze w stylu hoolywood'skim.
Generalnie nie jest zle, film dobry :)
PS nie słucham disco polo ale to co tu zaprezentowali jest sympatyczne :-)

ph4

też się uśmiechałem :)
film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, cały ten hollywodzki sposób kręcenia i rozmach naprawde robiły wrazenie i to wszystko fajnie współgrało. Troche przypominało teledysk. Moze w koncu nastanie u nas jakaś nowa moda na kręcenie naprawde dobrych filmów rozrywkowych, opierających sie na czyms wiecej niż tylko płytykich zartach. Tu mamy i humor i sporo odniesień do innych filmów i bardzo dobre zdjecia. Nie mam sie do czego przyczepić ;) a muzyka? coż, wiedziałem na co się wybieram ;)

ph4

Potwierdzam, nie dziwi mnie nawet, ze wydali płytę, ludzie spiewali wychodząc z kina. Wszystko w tym filmie jest "bardziej" Polska bardziej amerykańska, disco polo ładniejsze, milsze dla ucha, ale bardziej kiczowate w stronę bollywood.

ocenił(a) film na 10
ph4

Ja tez smialem sie jak opetany i po filmie od razu poszedlem do klubu z disco polo.

popopokerface

Ja ot nawet nie wiem gdzie są takie kluby, lae juz płyte z muzyką z filmu mogłabym mieć :P

użytkownik usunięty
Martix_me

Jest płyta CD z soundtrackiem. Widziałem dzisiaj w Empiku :)

ja mam już płytę ;) moim skromnym zdaniem aranżacje lepsze niż oryginału :) przyda się pewnie na niejedną imprezę