5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66996
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

Ci dwaj goście co proponowali Tomkowi i Rudemu chronienie to jakby z FUNNY GAMES zauważyliście? :> http://cineplex.media.baselineresearch.com/images/226779/226779_full.jpg

ocenił(a) film na 6
GochaRadocha

teraz widzę , że w obsadzie podpisani jako członkowie funny gamer, na filmie to przeoczyłam;]

GochaRadocha

W napisach końcowych też było ;) Niezły motyw , ten z ciężarówkami amerykańskimi też. W ogóle o tym blondynie juz gdzieś pisali, chyba na natemat. Ma szanse się wybić po tym filmie.

minio_fw

blondyn Funny Gamer to Bartosz Bielenia:) wróżę mu karierę, jest niesamowity :)

ocenił(a) film na 6
arabipak1

o, dzięki. Właśnie szukałam, kto grał blondyna, był rewelacyjny. Widziałabym go w polskiej wersji Funny Games - wzrok psychopaty :P

arabipak1

To student krakowskiej akademii teatralnej o ile dobrze pamiętam. Zapowiada się interesująco.

ocenił(a) film na 7
GochaRadocha

No nie jakby, tylko na pewno :D
I tekst Tomka "A co wy, po jajka przyszliście?" XD
Tak mnie to rozśmieszyło, że ryknęłam głośno śmiechem, na sali nikt jednak się nie śmiał, więc chyba nie pokojarzył faktów ;)

buszasz

Taaak! To było dobre. Panowie tacy śliczni... jak panienki ;) Serio, super zagrali chłopaki.

GochaRadocha

nie dało się nie zauważyć ;) zresztą wiele jest takich smaczków w filmie, można by wymieniać bez końca ;) też czuje że Bielenia wkrótce pokaże się z jakiąś wieksza rolą.