Według mnie - nie.
Pamiętam, jak rok temu 'popisała się' kreacjami na Orłach... wiem, że nie ma to wspólnego z talentem aktorskim, jednak w moim przekonaniu jej po prostu brak zarówno talentu, jak i zwyczajnej aktorskiej klasy.
A moim zdaniem dobra. Moze i się wtedy nie popisała, ale moze jakiś cud stylista ją tak wrobił. Jako aktorka jeszcz emnie nie zawiodła- sponsoring, Ida, Nieulotne, Facet nie potrzebny od zaraz, Warsaw by night - wszędzie świetne kreacje, choć nie pierwszoplanowe, tu wreszcie ona jest gwiazdą i jets świetna!
Sponsoring, Ida... - ok, chociaż nie w moim typie, w niczym mnie nie pociągają jako obrazy do obejrzenia.
Może się jeszcze wykaże, ale do mojej definicji co najmniej dobrego odtwórcy raczej nie pasuje :)
No własnie w sponsorigniu tak naprawdę nic nie pokazała - znaczy fajną grę, mimika, gesty - klasa, ale była ubrana, a film niezły.
Każdy ma swoje zdanie, każdego w odbieraniu aktorstwa jako sztuki pociąga coś innego :)
Nie sądziłam nigdy, że jest jakąś świetną aktorką, miałam wrażenie, że wszędzie gra tak samo, choć nie zmienia to faktu, że jakoś osobiście ją lubię i cenię za talent wokalny. Ale w "Disco Polo" bardzo mi się podobała, jej uroda - choć nieklasyczna - taką się właśnie wydawała, stworzyła postać zupełnie odmienną od poprzednich, czym naprawdę miło mnie zaskoczyła :)