5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66995
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

Nigdy jeszcze nie chciałem wyjść z kina przed końcem filmu. Aż do czasu obejrzenia tego filmu. Film po prostu żenujący! Fabuła w ogóle mnie nie wciągnęła, była chaotyczna. scenografia żałosna. Raz jesteśmy na pustyni Mojave w USA a zaraz w Warszawie gdzie stoją baraki niczym z dzikiego zachodu i wesołe miasteczko i to wszystko z pałacem kultury w tle.Niektórych scen w ogóle nie zrozumiałem ale były zbyt denne aby się nad nimi zastanawiać. i te wszystkie kolory tęczy na ekranie od których zbierało się na mdłości. Uważam że ten film to żenujące naciągnięcie ludzi na aktualną popularność disco polo. Reżyser chyba myśli że jak ciągnie film na kilku największych i bardzo lubianych hitach muzycznych to ludzie będą usatysfakcjonowani i nie będą narzekać. JAK dla mnie film baaardzo bardzo słaby. Nie polecam.

kambo_91

Widzę że zalogowałeś się po to aby dać negatywny komentarz. Żałosne!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
Shiosai

A wyrażanie swoich odczuć odnośnie filmu nie jest kretynizmem

ocenił(a) film na 9
kambo_91

*żadnych odczuć

ocenił(a) film na 2
Marek84

zalogowałem się po to aby dodać opinię odnośnie tego filmu bo nie mogłem koło tego tematu przejść obojętnie.

ocenił(a) film na 1
kambo_91

zgadzam się, dawno nie widziałam tak słabego filmu...wstyd mi że coś takiego oglądnęłam...

pau000

Potwierdzam - słabizna niemożebna...

digital_nirvana

No i kolejne takie konta.... żenada!

Aleanthor

Człowieku, stuknij się klawiaturą w głowę. Po co ktoś miałby zakładać konta dla wyrażania negatywnych opinii? To nie m sensu. Natomiast fałszywe konta klakierów są jak najbardziej w interesie dystrybutorów i producentów. Myśl choć trochę!

ocenił(a) film na 5
kambo_91

po co poszedłeś na ten film? przecież sam tytuł mówi, że to nie jest ambitne kino o problemach egzestencjalnych. Wyluzuj trochę pasek w spodniach, może i uśmiech się czasem pojawi.

ocenił(a) film na 4
majkalipcowa

Szczerze? Ja właśnie spodziewałem się czegoś ambitnego i myślałem, że sama muzyka (jeśli można to tak nazwać) będzie tylko tłem dla ciekawej historii. Na pewno nie spodziewałem się takiego absurdalnego humoru. Mój błąd, że przed pójściem do kina nie przeczytałem żadnego wpisu na temat tego filmu.

ocenił(a) film na 5
KaKa_1992

Jednemu się podobało drugiemu nie, a daliśmy tyle samo punktów :)

ocenił(a) film na 4
majkalipcowa

Nie napisałem, że mi się nie podobał ;) Był średni, mocno średni. Ale widziałem już gorsze. Stąd moja ocena ;)

ocenił(a) film na 2
majkalipcowa

No właśnie w tym problem, miał bawić i być rozrywką, a nużył i męczył :_)

ocenił(a) film na 1
Marek84

Ja również zarejestrowałem się wyłącznie po to żeby napisać opinię o tym "dziele" wszechczasów i przestrzec ludzi. Co w tym złego?

kambo_91

UWAGA POWSTAŁO WIELE FAŁSZYWYCH KONT aby negatywnie ocenić Disco Polo!
JAK dla mnie film baaardzo bardzo dobry. Polecam

ocenił(a) film na 2
Aleanthor

A i nie założyłem tego konta aby tylko hejtować ten film. Po prostu już dłuższy czas przymierzałem się aby wrócić na filmweb ;)

ocenił(a) film na 2
Aleanthor

Szanowny Aleanthorze! Tyś ten film widział?
Co do kont zakładanych specjalnie by napisać kilka słów na temat tego gniota - rozumiem szczytne intencje. Każda osoba ochroniona od wywalenia w błoto dwudziestu kilku złotych jest sukcesem. Ja mam konto od lat na filmwebie, nie wypowiadałem się wcale na takich dyskusjach, ale wczoraj czara goryczy się przelała. Rozumiem ludzi którzy logują się specjalnie by dać upust wściekłości - ordynarnie wciśnięto nam kupę.

kambo_91

Podpisuję się obiema rękami pod tą opinią na temat filmu. Naprawdę tak słabej produkcji nie oglądałam od czasów Weekendu i Kac Wawy. Brak słów.

ocenił(a) film na 3
PannaNikt92

Ja wole Kac wawę, przynajmniej tej ch...ej muzy tam nie było, za to trochę prawdy o dz... z agencji i nternetu

ocenił(a) film na 8
kambo_91

Przed zakupem biletu na ten film powinien być krótki test na inteligencje. Zdajesz wchodzisz nie wypad. Miałbyś z głowy, pewnie byś nie został wpuszczony i nie wystawiał byś bezsensownych opinii.

ocenił(a) film na 1
wolf331

Chyba odwrotnie: zdałeś - wypad.

ocenił(a) film na 5
kambo_91

Nie oceniałabym go tak surowo . Było wiele fajnych momentów:) nie wszystko rezyserowi się udałło ale film ujdzie:)

kambo_91

No, w końcu, to produkcja Agory i TVN-u, więc nic dziwnego, że szmira.

kambo_91

Moja kobieta z koleżanką wybrały się właśnie na "to". Pocieszały się, że bilety miały za pół ceny, bo by były na siebie złe. Film chyba tylko dla "koneserów" gatunku. Ciekawe jakim cudem ten film trafił do kin. Prędzej nadaje się jako gratis do miesięcznika dla gospodyń domowych.

ocenił(a) film na 1
kambo_91

Podczas seansu wyszło pare osób z kina w tym Ja z chłopakiem. potwierdzam film tragiczny. zero humoru. nie oczekiwałam kina wysokich lotów a jedynie sporej dawki humoru. Jestem rozczarowana i nie polecam.

ocenił(a) film na 1
kambo_91

Film jest beznadziejny - spodziewałam się jakiejś komedyjki, a tu żenada - pomieszane z poplątanym... A co do fałszywych kont - to zakładają je chyba zwolennicy tego gniotu by mu dać lepszy oceny...

ocenił(a) film na 1
kambo_91

prosty sposob na bicie piany czyli przepis na słabe kino, na którym można zarobić (ew zrobić reklamę producentowi AS) : czyli dużo się dzieje bez ładu i skladu; wszystko podpisane szumnym tytułem, który ma zapowiadać podjęcie fajnego tematu; wsypac trochę znanych nazwisk; dobra reklama i gotowe. wszystko podać widzowi az do jego wrzenia! Potem wypluć.

użytkownik usunięty
kambo_91

Pastiż tak bardzo.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
kambo_91

CHŁOPCZE CO TY ZA BZDURY KU...WA WYPISUJESZ???!!! Ja rozumiem ze sa filmy ktore nie kazdemu sie podobaja ale troche przesadziles z negatywami na temat tego filmu. Najgorszym polskim filmem jaki do tej pory widzialem byl film JAK SIE POZBYC CELLULITU. Film jest tak glupi i tak debilny ze powinienes go obejzec i przekonasz sie sam ze DISCO POLO wcale nie jest najslabszym polskim filmem...