Ten kawałek przerobiono nawet na jazz :) to juz jest klasyka - ja daję "umrę jak nie zobaczę" :)))) 

Na imprezie zawsze nogą ruszę jak to dają :) a co!
Ciekawa jestem fenomenu tego kawałka, ale faktycznie do dzisiaj zdarza mi się go usłyszeć na imprezie i nadal każdy się przy nim dobrze bawi. Weekend zrobił sławę jednym kawałkiem a teraz będzie nawet w filmie. :D
Widziałem w kinie. I właśnie mnie to zastanawia. Przecież "Ona tańczy dla mnie" powstał dopiero w 2013 roku, a akcja filmu będzie dziać się w latach 90, więc ten kawałek tak tam pasuje, jak piernik do wiatraka.
Wiesz, myślę, że tego filmu nie należy traktować jak dokumentu o disco polo. To generalnie film o tym środowisku i genezie poesrania. Tak mi się wydaje, bo filmu nie widziałam jeszcze. Myślę, że zbyt dosłownie nie można go traktować.
No wiem, ale jakiś tam realizm być musi. Jest tyle znanych utworów disco polo z tamtych czasów, że nimi można reklamować film. W "Jesteś Bogiem" idealnie było czuć klimat lat 90, Mam nadzieję, że nie będę na siłę dodawać tam dzisiejszych utworów. No chyba, że będzie to logicznie wyjaśnione 
(może pokażą też czasy obecne?).
No właśnie też się zastanawiam. Na pewno chcę ten film zobaczyć dla Tomasza Kota. W trailerze wydaje się super. Czasami mam wrażenie, że on jest w stanie każdego i wszystko zagrać. A do tego jest bardzo skromny. Nie stoi na ściankach, nie fotografuje sie z dziecmi w vivie etc. Szanuje go za to, że "robi robote".