5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66996
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

W której roli najbardziej zapadł Wam w pamięć? Według mnie był najjaśniejszym punktem filmu "80 milionów". Ale każda jego rola to majstersztyk. Bardzo jestem ciekawa jak wypadł tutaj, wygląda jak żywcem wyjęty z lat 90. :)

arabipak1

Ostatnio wszędzie był z broda i go nie poznałam na plakacie... W Bogach świetna rola - zresztą jest za nią nominowany do orła ;)

dk2012

no właśnie wiem! świetna informacja, bo aktor z niego pierwszorzędny! Trzymam kciuki za Orła.

arabipak1

UWIELBIAM Piotra Głowackiego. W każdej roli.
Jest jak rodem wyjęty z metody Stanisławskiego!

nomercy1410

a dla mnie burak obleśny jakich mało, marny aktor nadaje się tylko do gównianych seriali typu "pierwsza miłość" w polsacie gdzie gra obecnie

arabipak1

Świetny aktor a przy tym przesympatyczny człowiek, oglądałam z nim kilka wywiadów, nie jest zadufany w sobie, normalny gość:) bardzo czekam na jego rolę w "disco polo", na pewno sobie świetnie poradzi.

AgaRudek

Poradził sobie rewelacyjnie :) chyba najsympatyczniejszy bohater, świetnie wyglądał w discopolowej konwencji! :)

ocenił(a) film na 8
ArekTomczyk

Potwierdzam, mnie też najbardziej się spodobał, chociaż Dawid Ogrodnik jako frontman zespołu Laser też był wyśmienity :) Ogólnie bardzo porządna rozrywka, zaskakująca, oryginalna forma i nie trzeba być fanem disco polo, żeby się dobrze bawić.