Po obejrzeniu trailera stwierdziłam, że w końcu coś świeżego trafi do polskich kin. Mam już dość tandetnych komedii romantycznych, albo takich gdzie grają non stop Ci sami aktorzy ( choć Tomasz Kot to też przesada). Raczej dla fanów disco polo. Z chęcią obejrzę ;)
Jaka przesad, taki Kot wąsaty w red marynarce nie trafia się często. A widziałaś materiał z planu, jakie tam "jaja" odchodziły. Oj będzie się działo i Asia Kulig taka piękna.
No niby tak, ale wszędzie go pełno już mi zbrzydł jego widok - dobry aktor, ale nosz kurde w każdym filmie musi być? Ja bym tam starego dobrego Bogusia Linde zobaczyła :)
ja jestem już po seansie przedpremierowym i mogę już powiedzieć, że film świetny! Szłam z nastawieniem na dobrą zabawę i się nie rozczarowałam. Film trochę z pogranicza bajkowości, dużo koloru, brokatu, różowego futerka i tiulu:) trochę smaczków dla kinomanów i trochę nostalgii. Polecam!
Zazdroszczę. Właśnie widzę, że były już jakieś otwarte pokazy w różnych miastach, ale już do piątku nie jest tak daleko. :)