5,0 67 tys. ocen
5,0 10 1 66995
5,9 49 krytyków
Disco Polo
powrót do forum filmu Disco Polo

aktorzy-dali paru znanych ludzi , jakieś gwiazdki , tylko ich ośmieszyli niestety
dialogi -brak sensu
zamysł filmu -jako taki lecz też denny
muzyka - włączę sb yt i byłoby tak samo
sceny nie wiadomo z kat wgl nie pasujące do danej chwili sytuacji
styl USA połączony z polskim disco polo ymmmm super pasuje naprawde ;/ nie wiem kto to wymyślił i kto pozwolił temu filmowi wejść do kin
nic śmiesznego , niestety byłam załamana po filmie pierwszy raz w życiu a dużo słabych filmów oglądałam . Lepiej niz discpo polo obejżeć kac wawe naprawdę!

ocenił(a) film na 4
emi93_fw

Nie zgodzę się kac wawa to sraka na całego, a disco polo to zwykła kupa :D

ocenił(a) film na 1
rei_hino17

mi akurat bardziej się podobała niż disco, co nie zmienia tego ze wawa jest słaba

ocenił(a) film na 1
emi93_fw

Kacu Wawa nie oglądałem, ale disco polo to qpa jakich mało. Pragnę przestrzec tych wszystkich, którzy chcą zobaczyć ten film, że ten film to totalne nieporozumienie. Oczywiście, nie będę ukrywał, że na co dzień słucham zupełnie innej muzyki, ale nie to spowodowało, że mam bardzo marne zdanie o tym "filmie", lecz to, że nie jest on śmieszny. Poszedłem na ten film, bo nazwisko Tomasz Kot do przedwczoraj gwarantowało mi jakiś tam poziom dobrej zabawy, jeśli chodzi o komedie. Niestety w filmie tym, który jest zlepkiem jakichś przypadkowych scen w stylu "zabili go u uciekł", nie ma ani jednego żartu. Przed filmem obejrzałem 27 minut reklam. Szczerze nie polecam

ocenił(a) film na 1
lilkqbig

całkowicie się z tobą zgadzam i jestem zła ze nikt mnie nie ostrzegł;( oglądałam go tydzień po premierze a komentarzy ostrzegających nie było

ocenił(a) film na 1
lilkqbig

Zgadzam się,najbardziej zawiódł scenariusz i fabuła, a raczej jej brak. Gra aktorska, scenografia, zdjęcia w porządku, dlatego wszystko ładnie wygląda, ale oglądając zaśmiałam się bodajże raz...

ocenił(a) film na 1
emi93_fw

dodałym brak jakiejkolwiek fabuly co pozbawia ten produkt znamion filmu

emi93_fw

Idiota... po prostu Idiota !!

W Disco Polo mamy przynajmniej aktorów z charyzmą, świetną ścieżkę dźwiękową i ciekawy koncept, w Kac Wawie wszystko to leży i kwiczy.

Lecz się !! i ci którzy ten post popierają !!