Prawie 3 godziny
Jak dla mnie za długo
Wg mnie film powinien trwać 90-100 minut
Nie wysiedze tyle.Litr coli kończy mi się po 30-40 minutach
Film trwa według filmwebu 2 godziny 45 minut = 165 minut.
"Litr coli kończy mi się po 30-40 minutach"
165/30 = 5,5 - Potrzebujesz zatem 5,5 litra coli przy uwzględnieniu, że litr kończy się po 30 minutach.
165/40 = 4,125 - Potrzebujesz zatem 4,125 litra coli przy uwzględnieniu, że litr kończy się po 40 minutach
Moja rada brzmi: kupuj więcej coli. Pozdrawiam.
ja do kina biorę wodę bez gazu. Nie ma to jak puszczać gazy i zakłócać komuś film siorbaniem wody z butli. Albo żreć te chipsy i szeleścić folią. Kto to wymyślił? I po seansie, pytania innych "kupiłeś sobie coś do żarcia w tym kinie?' Co ja, kurczę* chodzę do kina na film, czy żeby przepłacić 3krtotnie za popcorn i colę?
Prawda jest taka, że 1,5h siedzenia w klimatyzowanych porywach wiatru smagającego stopy, powoduje nieodparte parcie na pęcherz i konieczność przebijania się niczym idiota po nogach całego rzędu widzów w kierunku WC, nawet nie trzeba do tego coli. Są to zdarzenia bardzo krepujące i powodujące utratę około 10 min seansu, często kluczowych scen pod koniec filmu.
To mam widocznie mocny pęcherz, bo ani razu nie potrzebowałem podczas seansu wyjść do WC. Nawet w bardzo długich filmach.
Seansów*
Mówię oczywiście ogólnie o wszystkich seansach w kinie z klimatyzowanymi salami.
Miała być rozmowa o filmie, a zroboła się rozmowa o coli. Dawno się tak nie śmiałem czytając komentarze. Dobre :)
film mega. Uważam, że był zbyt krótki.
Można oglądać bez końca, ja już widziałem 3 razy.
Jeśli chodzi o filmy Quentin'a to Django jest drugi najlepszy po Pulp Fiction.
super wątek, merytoryczny poniekąd ;))) , powinni w kinach uwzględnić ten problem, ciekawe czy marketingowcy albo amerykańscy naukowcy robili już takie badania? niezły ubaw ;))