PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620541}

Django

Django Unchained
2012
8,3 520 tys. ocen
8,3 10 1 520084
8,4 96 krytyków
Django
powrót do forum filmu Django

bardzo fajny... 

ocenił(a) film na 10

...film. najbardziej poruszyło mnie to, że Quentin pisząc senariusz i reżyserując go, sam obsadził siebie w roli nie pozytywnej. wyszedł z hukiem o co pewnie mu chodziło :]] ale popieram dobór roli. oceniających poniżej ośmiu oceniam jako idiotów. pozdr

ocenił(a) film na 7
omus79

oceniających powyżej siedmiu oceniam jako totalnych debili a tych co dali 10 to nie wiem ...słów w polskim słowniku brakuje by ich określić

ocenił(a) film na 7
omus79

ale już wszystko jasne ...jak ty sagę zmierzch i "po prostu walcz" oceniasz na 9 i 10 to niema się co dziwić

ocenił(a) film na 10
hanibal

to prawda, tak je oceniam. "Sagę Zmierzch" oceniłem przez wzgląd na książkę i fajnie wspominam wyzytę w kinie. Podobał mi się ten film. Natomiast "Po prostu walcz" przez grę Gigandeta i Honsou. Ty z kolei Troje na 10 oceniasz - to też dla mnie bez komentarza

ocenił(a) film na 8
omus79

Troja to pikuś, to stworzenie oceniło "Chained" i Obławę na dyszkę, więc nie widzę powodu, aby sobie nim głowę zaprzątać.

ocenił(a) film na 10
Arczi93

dzięki za bądź co bądź, wsparcie ale to trochę mea culpa. sprowokowałem to stworzenie :]] , ale miałem na celu uwydatnienie i napiętnowanie krytyki oceny przy tak dobrym filmie. niemyślałem, że wogóle ktoś to oceniał ponbiżej ośmiu. pozdr

użytkownik usunięty
omus79

Bądź co bądź to ty zacząłeś prowokować.

"oceniających poniżej ośmiu oceniam jako idiotów. pozdr"
Przepraszam cię, ale to tekst rodem z gimbazjum. Od kiedy to ty decydujesz na ile powinniśmy oceniać filmy? Z drugiej strony nie wiem jak można Django oceniać na 10, przecież ten film nie jest genialny i specjalnie nie przyciąga niczym poza aktorstwem, w porównaniu do Pulp Fiction to ten film Tarantino się nie udał ale daję 7 bo jest po prostu dobry. Zauważ też, że ja nie narzucam swojej opinii tak jak ty to zrobiłeś.

" niemyślałem, że wogóle ktoś to oceniał ponbiżej ośmiu. pozd"
To sobie to uzmysłów, bo poza twoją opinią są miliony innych i każdy ma prawo oceniać tak jak uważa, dyktować oceny to możesz jedynie sobie.

ocenił(a) film na 10

...can U read ?? - odpowiedziałeś na zdanie tłumaczące wszystko - uzmysłów to sobie :]]

ocenił(a) film na 10
Arczi93

...ktoś przy zdrowych zmysłach..

hanibal

Kazdy lubi czekolade, co nie stoi na przeszkodzie by zjesc czasem pajde ze smalcem...