Do diabła z miłością

Down with Love
2003
6,3 24 tys. ocen
6,3 10 1 24057
6,4 9 krytyków
Do diabła z miłością
powrót do forum filmu Do diabła z miłością

Ewan!

ocenił(a) film na 5

Gatunek, który zupełnie do mnie nie przemawia, ale.. na Ewana zawsze można popatrzeć :))

Ciekawe, jak się zaprezentuje. W wywiadach mówił, że rola była dla niego bardzo trudna, bo z gruntu nienaturalna.

gw1azdeczka

Bosssssski akcent:)
Masz na myśli ten wywiad, w którym Ewan zaprasza dwie Polki do Szkocji na weekend?:))

ocenił(a) film na 5
Angie_3

bosssssski!!!
Nie, ten drugi, w którym zaprasza dwie Polki do Szkocji na wakacje. Wspominał też o jakimś krótkim wypadzie na Hawaje.

:D

gw1azdeczka

Ach teeen!!:)
A już myślałam że o ten, w którym wspomina o urlopie we Włoszech na przełomie lipca i sierpnia...:)

użytkownik usunięty
Angie_3

mmmm...
Oj dziwczyny.. nie mozna sie przeciez ciagle zachwycac tym jesgo BOOOSSSSSKIM akcentem.. :P no dobra... MOZNA :))))

a ze tak zapytam... Gwiazdeczko, skas poniekad znasz tresc scen tego jakze wspaniale zapowiadajacego sie filmu? widzialas go juz? gdzie?

NO ILE MOŻNA!!!
Gwiazdka, definitywnie musimy z tym skończyć. W końcu ile można zachwycać sie bossskim akcentem Ewana???? tym głębokim, namiętnym.... cudownym... zmysłowym głosem.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ps. Nie sądzisz, że nasz przypadek kwalifikuje się pod działem 'Psychoza maniakalno - depresyjna'???