fantastyczny film... swietna byla scena jak ta żona opierdalała go ze pożyczył pieniadze buhaha -i co teraz bedziemy jesc ?! mam łapać gołebie na dachu na obiad !? lol
Czy ja wiem, czy to taki fantastyczny i świetny film ? - zwykła komedia w dodatku zrobiona według schematu, nie wprowadzająca nic do swojego gatunku.
O ile gra aktorska stoi na (dość)wysokim poziomie, tyle humor w obrazie jest raczej niewidoczny (,a fragment, który przytaczasz w swoim poście raczej irytuje aniżeli śmieszy) co jest dużym minusem.
Lekki, niezobowiązujący film, którego jeśli nie obejżysz wiele nie stracisz. Jest wiele innych, lepszych w gatunku na, które warto przeznaczyć swój czas.
Dlatego też bez zbędnych "ochów" i "achów" film oceniam na 5,
nie uważam także jakoby czas potrzebny na jego obejżenie był stracony - poprostu film dobrze się ogląda.
Tak więc 5.
spoko każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ja mam szybki temperament i wogóle śmieje sie z wszystkiego ogólnie jestem stuknięta i mi się podobało i git pozdrawiam
heh cieszę się, że są tacy użytkownicy jak ty, którzy nie używają bluzgów do riposty w obronie filmu ,a i są w stanie zaakceptować czyjeś zdanie - ja również podrawiam ;)