Dobre zabijanie

Good Kill
2014
6,3 7,1 tys. ocen
6,3 10 1 7105
5,0 5 krytyków
Dobre zabijanie
powrót do forum filmu Dobre zabijanie

Po raz kolejny widzę jak to wspaniali amerykanie zabijają dla wyższych celów...
Siedząc w wygodnych fotelach, śledzą i oceniają innych ludzi. A gdy coś im się nie spodoba, to walą rakietę...
Film wyłączyłem po 15 min, choć nie mam w zwyczaju oceniać filmu po tak krótkiej przygodzie, to temu propagandowemu "dziełu", mogę dać mocne -10.
Nawet nie obchodzi mnie co działo się dalej, wystarczy, że zobaczyłem jak szeroko rozumiana kultura USA indoktrynuje swoich odbiorców (w dużej części nasze społeczeństwo)
Rozumiem że to nasz (niepotwierdzony) "sojusznik", ale apeluję do myślących Polaków, żeby nie tykali tego gówna i nie dawali potwierdzenia (a także zarobku) tej przygłupiej propagandzie...

ocenił(a) film na 8
pejzaz

Idealny dowód na to, że nie ocenia się po 15 minutach.

PaFelcio

Do paFelcio---- trudno skomentować w przyzwoitych słowach wypociny pejzaz ..a . Cymbał skopał film po 15 minutach oglądania , choć powinien go przestac oglądać po napisach początkowych. Ktoś z iq wiadra gwoździ powinien skupić się na transformersach i innych tego typu produkcjach. Gostek tak mnie zirytował swoim debilnym komentarzem że z wielkim wysiłkiem powstrzymuję się od zbluzgania go od najgorszych...

pejzaz

Największa bzdura filmwebu - film antywojenny uznać za werbunkowy twór.