Qrcze jak można oglądac tak BEZNADZIEJNY film, nic nie warty, strata 90 min życia....Qrcze....kolędnicy wyglądają już straszniej od tych wilkołaków, buhahahaha, ludzie film jest z 2002 a niema wogóle efektów specialnych tylko jacys idioci biegają w strojach wilkołaka =o\ =o\ =o\ chcecie oglądnąc dobry horror o wolkołakach ?? SKOWYT 1 !! to jest film, stary i pożądny z fajnym zakończeniem....a jeśli nie ten to również podobał mi się PRZEKLĘTY KSIĘŻYC....to są dobre filmy o wilkołakach =o\ =o\ ooo jeszcze WILK a nie jakis beznadziejnie nudny Dog Soldiers, jeszcze na koncu ta scena walki z tym wilkołakiem =o\ =o\ Qrcze, to tak jakby walczył Michalczewski z Tyasonem (nie wiem jak sie to pisze bo nie oglądam boksu) ehhh film jest nudny, głupi, beznadziejny, z głupia muzyką, zer0wymi efektami specialnymi, i wszystko co najgorsze....moja ocena 1 ~!!!!! ten film może się podobać jedynie rozwdrzonym bachorom =o\ które wierza jeszcze w takie rzeczy bleeeeeeeeee
Baloo G.nie zauwazyles ze przeciez ta grupa chlopaczków co maja po 20 kilka lat zaraz sie posika jak jeszcze raz cos napiszesz o tym filmie zlego. pewnie wlasnych matek by mniej bronili. A film byl zenujacy. Chcieli dorownacz czemus do czego nie dorosli. Na dog soldiers patrze w kryterium nie udanej komedii. Demokracja. Wiec mozna tez krytykowac. Chyba panowie sie wychowywali w czasach cenzury . Panowie oglaszam ze skonczyly sie zabory i teraz mozna mowic otwarcie o wszystkim. Niestety wasz gust i swiatopoglad pochodzi z epoki orzeszkowej.
hehehhe widać że przeciwnicy dog soldiers to "ludzie na poziomie". Boloog a ty sie już nie wypowiadaj bo tylko idiote z siebie robisz. Podałeś takie argumenty że masakra. Polecam ci filmy Uwe Bolla bo do innych niedorosłeś. No dalej zbluzgajcie mnie i pokażcie że macie jeszcze mniej kultury i IQ.
Wiesz co, to już Przestało być zabawne i robi się irytujące, ty tutaj dalej jedziesz każdemu kto ma odmienne zdanie od twojego, nudny jesteś i płytki, już nie potrafisz napisać komentarza bez wulgaryzmów ? to świadczy tylko o twojej niedojrzałości, przypominasz mi Łukaszenke, myślisz na zasadzie moje zdanie jest najważniejsze i tylko moje się liczy bo jest moje, a jak się nie zgadzasz to jesteś gorszy i won mi stąd . Na początku to mnie nawet bawiło, ale ty to dalej ciągniesz, zobacz sobie jak ostatnie posty tutaj wyglądają, w twoich jest najwięcej wulgaryzmów, człowieku opanuj się, bo tylko się coraz bardziej pogrążasz, ośmieszając tylko siebie coraz bardziej. Chyba jesteś inteligentnym człowiekiem i potrafisz odszczeknąć komuś bez wulgaryzmów ?? W każdym razie ja już przestaje obserwować ten temat, bo dzięki tobie BalooG zszedł on na psy :/
Bolog ale z ciebie matoł. Udowodniłeś właśnie to o czym pisałem ( wiesz o czym czy mam ci narysować?). Niedorosłeś nie tylko do takich filmów ale i do życia w społeczeństwie a z takim słownictwem to se wyskakuj do kumpli z piaskownicy gówniarzu. Twoje argumenty są na poziomie twojego intelektu a swoje uwagi możesz zachować dla siebie. Tak masz racje dorosłem do tego stopnia że nie mieszam z błotem rzeczy które mi sie nie podobają a żenujący to jesteś ty i twój komentarz. "Mierny jesteś człowieku" - to tak na twoim poziomie.
Zenada zeby sie spierac o film jakis pusty. To ze go bedzie chwalila banda zdziecinniałych facetow nie poprawi jego wartosci. Bo czy sie tu bedziemy wyzywac od matolw czy nie nie zmieni faktu ze miał byc to pozadny film a takowy nie powstał.Mial dorownac Evil dead a nie dorownał. Ludzie beda go ogladac i beda go na zmiane chwalic lub krytykowac. Sa tacy co wiedza co to znaczy dobry horror a i tacy co sie slinia do monitorow lub tv ogladajac komercyjnego wilkolaka zrobionego jak Flika z Dawno temu w trawiemetoda komp. i to tak ze cholernie widac :/ . Nie nazwe horrorem nigdy filmu ktory nie oddzialowuje na psychike chociaz troszke. Zastanowi zaciekawi przerazi. On mial pokazac cos zupelnie odmiennego od istoty horroru. Wiec nazywanie go tak jest kapletna pomyłka. Ludzie wezcie sie uspokojcie bo nie warto sie emocjonowac nad jakims Kuprem czy jak sie tam zwał.
My jesteśmy zdziecinniali? to może powiesz mi znawco ludzkich zachowań ( psycholog jakiś?) kim ty jesteś. Tak masz racje ten film miał dorównywać evil dead;):):):) To nie jest horror tyko film gore a to jest pewna różnica. "Ludzie beda go ogladac i beda go na zmiane chwalic lub krytykowac." - święta racja ale przecież można wyrazić krytyke na poziomie a nie mieszać sie z błotem.
Miałem olać już ten temat, ale mi się w bebechach przewraca jak to czytam, dlaczego uważasz że jak tobie się film nie podobał to jest kiepski ? Co ty uważasz się za ważniejszego i lepszego od innych? To że tobie się nie podobał świadczy tylko o tym że po prostu ci się nie podobał, a stwierdzanie że "czy się będziemy kłócić tu czy nie, nie zmieni faktu że film to niewypał" jest podejściem dyktatorskim. Kurde, dobrał się jeden z drugim, dwóch palantów z kompleksami, błędnie przeświadczonych że ich zdanie jest ważniejsze, ech… może, zakończmy to wreszcie raz na zawsze, każdy ma inny gust, a czy jakiś film jest udany czy nie, to często pojęcie względne zależne od tego co kto lubi, tak jak właśnie w tym przypadku, więc może uszanujmy swoje odmienne zdania na temat tego filmu, w końcu przecież o gustach się nie dyskutuje, bo inaczej to będziemy tu tak sobie jeździć do usranej śmierci, przecież nikt tu nikogo nie przekona do zmiany zdania na temat tego filmu
Prawda jest taka że jesli nadal byłbym miły to starałbyś mi się wpoić swoje ograniczone poglądy na temat Dog soldiers powtarzając że ten film jest cudowny, boski, niepowtarzalny ah oh eh !! Żygać się chce od takich ludzi jak ty !! Dopiero kiedy zacząłem wprowadzać do postów wulgaryzmy przyjżałeś na oczy. Jesteś typowym przykłądem osoby która jest uparta jak osioł i nie bierze pod uwage zdania innych [Koperowi sie podobał Dog Soldiers okay zaakceptowałem to, mnie się nie podobał - nasilnie staras się mi wmówić że ten film to wielki przełom w świecie kina przy tym będąc coraz bardziej nei miłym z posta na posta] A co do wulgaryzmów to sie nie odzywaj nawet !! Bo to nie ja pusciłem taka tanią wiązanke z bluzgacza jak ty, zablokowałem ją bo jakby kyoś tu przyszedł to by pomyślał: IDIOTA !! Wiec bądz mi lepiej wdzieczny. Urażają cie wulgaryzmy a sam napisałes 10 linijek przeklensty !! TY SIE ZASTANÓW !! Masz jakieś rozdwojenie jaźni ? Zaburzenia emocjonalne ? Ty sie człowieku powinieneś leczyć !! Dobrze że juz nie będziesz się tu wpisywał bo mój intelekt maleje od rozmów z takimi kretynami. Nie pozdrawiam ! Kolorowych koszmarów ((0) (/3 Ander
a co do kupera to co ma mój obrazek do tej rozmowy ?? Jakbyś choć troche pomyślał to byś wiedział że mój RN to Baloo a własnie na tym rysunku on jest ?? Czy to świadczy o tym że jestem nie dojrzałym bachorem ?? Nie sądze, to było śmieszne z twojej str.
A mnie się chce rzygać od takich zaślepionych nie potrafiących się opanować idiotów jak ty. Pierwsza sprawa bluzgów, puściłem ci na samym początku taką wesołą litanię, żebyś się przekonał co może odczuć ktoś komu film ten się podobał a przeczyta "ten film może się podobać jedynie rozwydrzonym bachorom =o\ które wierzą jeszcze w takie rzeczy", film ci się nie podoba, ok, ale dlaczego od razu jeździsz po ludziach którym się podobał ? Postąpiłeś bardzo nieprofesjonalnie i bez szacunku dla tych którym się film podobał, dlatego ja zachowałem się w stosunku do ciebie w ten sam sposób tylko troche mocniej, ale jak widać nie zrozumiałeś o co mi chodziło, czego mogłem się w sumie spodziewać. Zauważ że parę osób tutaj wkurzyło się na twój temat, ale ty tego nie widzisz, gdybyś to na samym początku jakoś inteligentniej napisał, bez obrażania i na wyższym poziomie to nie było by tego wszystkiego, ja szanuje zdanie ludzi którzy potrafią je normalnie wypowiedzieć a nie w tak prymitywny i chamski sposób jak ty. Prawda jest taka że jak byś był od początku miły to zupełnie inaczej bym zareagował i nie dostał byś żadnej litanii. Jak widzisz ja już dawno zrezygnowałem z wulgaryzmów a ty dalej ich używasz i to nie tylko w stosunku do mnie, i powiedz mi gdzie się tak rozpisywałem że Dog Soldiers jest cudowny ?? nie twierdze że ten film jest denny, ale też nigdzie nie pisałem że jest jakiś cudowny oh i ah, widzę że koniecznie chcesz się czepiać dalej, i to Ty jesteś uparty, czytać się naucz, co ja wyżej napisałem??( pomijając początek, może powinienem skasować kawałek o dyktatorskim podejściu) Czy to że chce to zakończyć i stwierdzam że każdy ma inny gust i czy coś jest dobre czy nie zależy od tego co kto lubi jest przejawem upartości z mojej strony ?
Widze że poszłeś w moje ślady i zablokowałeś moje wpisy. Chciałeś się odegrać ?? ehhh Czy to dobrze ?? Może i tak. Przyznaje troche mnie poniodło ale kiedy atakuje cie kilku gosci a ty jestes sam to musisz sie jakoś bronić, stąd chwilowe przyćmienie umysłu i pare "nieprofesjonalnych" textów z mojej strony. Temat Dog Soldiers uważam za zakończony. Jeśli ktoś będzie sie znów czepiał - znów tu wróce.
Podsumowując: Karzdy ma inny gust. Niektórzy podeszli do tego filmu z przymróżeniem oka, spodobało im się wiekszosc scen. To są zwolennicy Dog Soldiers. Przeciwnicy (np. Ja) liczyli że ten film będzie wielkim przebojem, dawno nie poruszono tematyki "wilkołaki" więc uważałem że ten film to będzie naprawde COŚ !! Na filmie bardzo sie skupiłem nie sądząc że to będzie pastiż. Stąd brak jakichkolwiek efektów zachwycenia po obejrzeniu filmu. Nie rozumiem dlaczego zostały skrytykowane moja argumenty ponieważ napisałem myśle prawde wg. mojej opini. W filmie nie występowały żadne sceny szokowe ?? Przestarszyliscie sie ?? Mnie rozśmiesza wilkołach z intelektem nie wiadomo kogo (brak realizmu). Muzyka ujdzie. Scena z zabiciem psa (nie pojąłem). Co wy na to ??
Po pierwsze sam zaczełeś tą "jazde" więc nie rób z siebie niewiniątka które zostało najechane przez kilku gości i musiało sie bronić:), tak jak wspominał kolega wyżej, gdybyś zaczął tan temat inaczej to rozmowa nie nabrałaby takiego ostrego charakteru. Zastanawiam sie skąt wziełeś to że wilkołaki niemogą być "mądre" , troche interesuje się tą tematyką i jeszcze nigdy niespotkałem sie z stwierdzeniem że wilkołaki są "tępe" , wręcz przeciwnie;). Co do filmu gore, czy ty wiesz co to za gatunek filmowy?
Pozdrawiam i mam nadzieje że ta cała "jazda" dobiegła końca i możemy wysiadać;)
Dobra mądralo, wierze na słowo co do tych wilkołaków. A co do gore no to wiem co to jest, jednak nie sądze żeby ten film zaliczał się do tego gatunku (choc może się myle) Dlaczego uwarzasz że Dog Soldiers to film GORE ?? Uzasadnij swoją wypowiedz.
Dno , Klapa wilkołaki wygladaja jak artysci cyekowi i fabula przynudnawa. Jedno wielkie Gówno. Pan G ma racje. ale co sie kłocic z jelopami. Prawda ?
Jelopa to sobie znajdz w rodzinie lolq.Ja bym moze nie nazwal tego filmem gore...Bez przesady ale krwawy dosyc to on jest.Gore to Martwica Mózgu roznice chyba widac nie?;) Ja osobiscie uwazam ze Dog Soldiers to znakomita czarna komedia...hmmm...wiecej...swie tny horror komediowy ale to tez nie do konca...
Zaczne od kilku cytatów:
"ludzie film jest z 2002 a niema wogóle efektów specialnych tylko jacys idioci biegają w strojach wilkołaka =o\ =o\ =o\ ehhh film jest nudny, głupi, beznadziejny, z głupia muzyką, zer0wymi efektami specialnymi, i wszystko co najgorsze...."
Najeżdżasz na kogoś że czyta bez zrozumienia...no cóz z twojej wypowiedzi wynika jasno (czytając ze zrozumieniem...) brak efektów specjalnych i zero efektów specjalnych co wypominasz dwukrotnie innymi słowy musza byc dobre efekty specjalne by film był dobry... więc jak wymagasz by Cie dobrze rozumiano to pisz zrozumiale
"ten film może się podobać jedynie rozwdrzonym bachorom =o\ które wierza jeszcze w takie rzeczy bleeeeeeeeee"
z tego wynika że Ci co wierzą w wilkołaki to rozwydrzone bachory hmmmm... więc sam takim jesteś bo lubisz takie filmy ??
gore to film w którym jest masa krwi i wnętrzności sie z ludzi wylewają wręcz :) no i ludzie giną ciekawie troche tu tego mimo wszystko jest. Horror to nie jest ot i wszystko w tym temacie ale biorac pod uwage inne wychodzace szmiry coś sie tu aby dzieje...
żołnierze zachowują sie logicznie... a nie biega banda dzieciaków i wrzeszczy(patrz jakikolwiek remake)... albo jacyś idioci zamiast współpracowac to sie mordują (patrz piła 2) więc nie wiem coś trudnego ??
dlaczego walczy z wilkołakiem... po pierwsze jest żołnierzem i to jedyne co mu pozostało... nie będzie stać jak ostatnia ciota i czekać aż go rozszarpią... czy to też nielogiczne dla Ciebie ??
wyzywanie kogokolwiek że podoba mu sie taki a nie inny film to jest dopiero dziecinne :|
"wilkołaki z intelektem nie wiadomo kogo" jak dla mnie to z częścią intelektu ludzi skoro z nich powstają... ale to taka wolna mysl :)
Scena z zabiciem psa... żołnierz musi byc gotowy do zabicia każdego czy mu sie to podoba czy nie... jesli nie wykonujesz prostego rozkazu możesz nie wykonać innego trudniejszego a po co komu taki żołnierz...
Baloo daj czasem nauczycielce polskiego swoje teksty to wglądu jak juz tak narzekasz na innych że im sprawdzają.
SecretM ten film nie przeraża ale jest ciekawą odskocznią w filmach akcji i stara sie przynajmniej cosik ciekawego wprowadzić
a co do dobrych horrorów to tam ten Koszmar poza 1 i 3 częscią to tez nie jest jakis super ciekawy i na pewno 2 nie straszyła tak jak 1 czy nawet 3...
i na koniec najcudowniejsza najbardziej uargumentowana i najinteligentniejsza wypowiedź:
"Dno , Klapa wilkołaki wygladaja jak artysci cyekowi i fabula przynudnawa. Jedno wielkie Gówno. Pan G ma racje. ale co sie kłocic z jelopami. Prawda ?" brawo kapitanie Nolan nie ma to jak dac mase argumentów :)
a takich artystów cyrkowych nie widziałem :) ale to może uraz z dzieciństwa jest ?? :)
a odnosnie samego filmu :) na pewno nie jest to horror ale film akcji, który od innych temu podobnych wyróżnia krwistość scen :) bardzo dobre i wiarygodne aktorstwo... plus wiarygodne zachowanie postaci to na pewno plusy tego filmu. Scenariusz czasem troszke kuleje aczkolwiek film oglądało mi sie bardzo miło :) a scena zmiany tej babki w wilkusia i tekst Sierżanta jak jej wpakował kulke byly super :)
niestety film uważany jest za horror stąd troszke zaniże note :) ale mocne 7,5 na 10 daje w związku z tym że nie ma połówek to zaokrągle w góre :) i jak najbardziej jest to subiektywna ocena.
Nie mam zamiaru nikogo przekonywac że jest to film świetny czy wybitny ale na pewno jest to film ciekawy i powyżej średniej...
swoją drogą to kto co pisze świadczy o mówcy :) naprawde uważacie sie za g... ?? straszne...
Ander nie odzywaj sie bo to ty napisałes 15 linijek przekleństw z bluzgacza pod moim adresem !!! I to ty zacząłeś przezywać i obrazac więc Wez wyjdz skoncz człowieku !! Wogle strach z tobą rozmawiac. Zenujący jestes. Szkoda mi takich ludzi.
Wogóle najlepiej będe ignorował twoje wypowiedzi bo dla mnie jesteś skończonym idiotą !! Napisac 15 linikej gówna z bluzgacza a później stwierdzić że tylko takie słowa mogą do mnie dobrzeć !! Trzeba być takim człowiekiem jak ty. Więc ja nie bede się wdawać w rozmowe z tobą bo jestes stracony.
PS. nadal bądź mi wdzięczny że zablokowałem twoją wypowiedź.
pierwszy obrazac to zaczales Ty piszac na samym poczatku "ten film może się podobać jedynie rozwdrzonym bachorom" po co? film ci sie nie podoba, spoko, ale po co odrazu obrazac tych ktorym sie podobal, i pewnie nie pamietasz, ale po pewnym czasie naszej klótni wyjasnilem ci dlaczego napisalem te pietnascie linijek, zebys zobaczyl jak to jest gdy ktos cie obraza dlatego ze podoba ci sie cos co temu komus nie, bo tak sie bulwersowales ze na Ciebie tu naskakuja ciagle, a byles i jestes atakowany za to wlasnie ze od poczatku jedziesz tym ktorzy mysla inaczej niz ty, i sie dziwisz ze cie atakuja, to ja ci pokazalem jak to jest... szkoda ze jednak nie dotarlo i dalej obrazasz innych za to ze maja odmienny gust od twojego, mam nadzieje ze nie zainteresujesz sie nigdy polityka, bo jeden Stalin, Lenin, Castro i Hitler wystarczyli, nie potrzeba nam tu kolejnej osoby ktora bedzie uwazac ze jej gust i racja sa wazniejsze, a reszta to ciemniaki i trzeba im jechac bo maja inne zdanie
Hitler był doskonałym wodzem, strategiem i miał niezwykle wysokie IQ :-) hehehe
temat Dog soldiers przemienia sie w wykład z Historii ?
Czytam sobie, czytam i dochodze do wniosku, ze Ocean Waves to polinteligentny smarkacz. Tak w skrocie :)
Jedna rada OW... naucz sie pisac. Tak sie niefortunnie zlozylo, ze jestes Polakiem, wiec naucz sie poslugiwac rodzimym jezykiem. Albo zmien narodowosc na... dajmy na to... nie wiem, sam wybierz. Daje ci te szanse :D
To Twoje zdanie "Ocean cos tam"i nie ublizaj mi!!!Dla mnie to byl dobry film. Jak brak Ci FX to idz na Spidermana, Fantastic four czy inne bajki!Ja mam 32 lata i temat filmu mi sie podobal.Dobry horror z bardzo zabawnymi wstawkami.Jestes barrrdzo niekulturalnym ,podejzewam ze jeszcze dzieckiem) z niedoborami intelektualnymi.Pozdrawiam.Jed yne co Cie ratuje to to ze wymieniles pare dobrych filmów:).Reszta wypowiedzi to...straszne dno.Cos Ci sie moze stalo ???Zaćma or something:)
A ja tylko skwituję - Homo homini lupus est - niczym ujadająca sfora... wilków ;) Dajcie spokój, delektujcie się i tyle. A jak się nie podoba, to na prawdę - można to napisać w gramatyczno-ortograficzno-niew ulgaryzujący sposób.
Jestem przed obejrzeniem tego filmu i mnie trochę zdemotywowaliście Wszyscy... A jednak nie, za bardzo lubię filmy o "potworzakach" ;p Pozdrówka.
a ja chociaż jestem dziewczyną i nie przepadam za tego typu filmami o potworach i innych strasznych stworzonkach, to mogę powiedzieć, że film jest genialny :) Zwłaszcza jak ogląda się na dobrym kinie domowym.. ;)
Akcja zaczyna się niemalże od początku, zakończenie też jest ciekawe... ;) No i efekty... Hmmm świetne :D
Obejrzałam, popieram koleżankę - rewelacja :D Trzeba tylko troszkę przymrużyć wcześniej oko i miodność gwarantowana. Polecam oglądanie wieczorkiem na dobrym kinie domowym, z piwkiem w łapce i chipsami pod ręką :3
Co do Dog Solders, nie powiem że film jest wysokich lotów, bo i nie o to tu chodziło, ale dobrze mi się go oglądało, powiem tak, nawet miło spędziłem przy nim czas i nie uważam go za stracony. I taki ten film jest, "rozrywkowy", bo w końcu o to chodzi w komercyjnych dziełach, a to jest komercha po pachy ;P ale temu filmowi wychodzi to akurat na dobre. Co do `ocean Vejva` czy jak mu tam, Chłopie nie obnoś się tak ze sobą, bo naprawdę matka teresa twoją matką nie była, a chyba jedynie twoje gówno najbardziej tu śmierdzi. PEACE
Bujajcie sie na waszych jajach, koles ma racje, przerosniete dzemojady lataja w gumowych ubrankach udajac co...a wilkolaki:), no i gra aktorska..., to jest horror?, do tego ten glupawy scenariusz, komandosi czy czy czort wie kto walcza z wilkolakami...:)), juz predzej grzybobranie byloby w tym lesie ciekawsze, a dlaczego nie-wilkolak zbierajacy poziomki, jagody, a komandos obok niego z koszykiem maslakow, ludzie horrory trzeba umiec robic, a dzemojady to moze robia...ale jedynie dobre komedie.
Musze troche stonowac moja poprzednia wypowiedz, pisalem te slowa na poczatku projekcji, teraz po obejrzeniu cialosci dodam, ze film mimo, ze nie straszy tak jak powinien, z calym swym sztucznym dramatyzmem jest fajny, a broni go angielskie poczucie humoru, dialogi nie powalaja, ale w polaczeniu z komicznymi scenami jak reka w otworze na listy i bijacy ja zapamietale komandos mlotkiem, mimowolnie wywoluja smiechoskurcz na twarzy, ta i pare innych scen czynia ten film zabawny, jako przedstawiciel gatunku nie wnosi do niego nic, ale przynajmniej udalo sie angolom zawrzec swoje ironiczne poczucie humoru, ktore mi sie podobalo.
Jeden lubi jabłka drugi pomarańcze...nie rozumiem po co zaraz się kłócić! Ja uważam że film jest dobry i kropka i nie wymagam od wszystkich żeby podzielali moje zdanie;)
Moim zdaniem brak "rozbudowanych efektów specjalnych" wcale nie jest minusem a wilkołaki wyglądają świetnie (na marginesie podziwiam facetów którzy je grali te "buciki" nie były raczej wygodne), plus dobra gra aktorów i humor brytyjski. Dokładnie tak jak ktoś "wyżej" powiedział dobry film na wieczór przy piwku i czipsach:)
Nie wymagajmy od każdego filmu by był arcydziełem kinematografii:P
do tego co napisal ten komentarz: pier..lnij sie w mózg! film byl bardzo dobry ,moim zdaniem najlepszy film o wilkolakach.wez obejrzyj sobie lepiej mode na sukces i mnie nie wkur.iaj
hehehe jak ten film podoba się laską to co mają powiedziec faceci, ze jest babski? :p ... . jak na horror to jest naprawde przyzwoity i krwisty film! i świetne efekty, znaczy kolesie w strojach wilków :D ... . pozdro dla piesków!
zapraszam do poznęcania się nad filmem "Jack Frost 2 : Zemsta zmutowanego zabójczego bałwana" - to jest dopiero kawał zakalca :D i jaki tytuł <rotfl>
spór o ten tandeciarski film całkowicie pozbawiony klimatu i wyrazu toczy się już 2 lata.. jak widac jedyny dreszczyk i emocje jakie wzbudził to w zwiazku z tą dyskusja na łamach Fimweb'u
zabawne ;-) przeciez nie taka jest rola filmow :P