Dolina iluzji

Down in the Valley
2005
6,3 5,6 tys. ocen
6,3 10 1 5558
4,3 3 krytyków
Dolina iluzji
powrót do forum filmu Dolina iluzji

Premiery w Polsce... nie będzie Monolith posiada prawa do tego filmu ale niestety nie zdecydował się wypuścić tego filmu do kin będzie on za to na DVD ale kiedy co i jak narazie nie wiadomo.
Skąd wiem?
Napisałam dzisiaj meila do pana Jakub Szurmieja i w odpowiedzi otzrymałam:
"Tak w istocie jest. Ten film należy do Monolith Plus. Nie mniej jednak zrezygnowaliśmy z wprowadzania go do kina i wyjdzie na DVD."
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Lady_molok

CHOLERAAAAAA JASNA!! świetnie poprostu - a potem się dziwią że ściągamy filmy z netu jeszcze przed pramierą polskich wydań dvd!! No nie dziwne skoro wszyscy już film widzieli a my jak jakiś kraj trzeciego świata!! Żenada!!

Agucha

f**k... przepraszam, ale to jedyne co mi na przychodzI do glowy :( tak nie mozna:(

Lady_molok

Kolejna porażka naszych dystrubutorów. Szczerze mówiąc, przeglądam teraz strony filmów, na które czekam i wychodzi, że... co drugi praktycznie nie wyjdzie u nas wcale :( Jak tu nie uciekać z kraju albo przynajmniej nie ściągać filmów z sieci - gdybym miała przynajmniej dostęp...

Lady_Snape

Zawsze jest Bearshare :D wiem, że to nie w porządku, ale jak wypożyczam pełno filmów na DVD i chodzę do kina, kiedy tylko mogę to nie mam wyrzutów sumienia, że parę filmów sobie ściągnę co jakiś czas. A w filmie dobra jest tylko obsada, niestety średnio mi się podobał

Lady_molok

premiera na DVD 9 październik :) na razie do wypożyczalni ale jest :))

Dzidziak

Zawsze to coś jest, z czego można być zadowolonym. Szkoda tylko, że to się u nas staje regułą, że filmy mniej znane wchodzą od razu na DVD, nie zahaczając nawet o te większe kina...