Brawa dla Uwe bolla za ten film. Bardzo mi sie podoba, jak wszystkie jego filmy. Tylko idioci dajom temu filmu 1 bo nie kumajom o co w nim biega!!!
haha padłem plackiem jak to przeczytałem :P Nie mogę z tego całego Andżeja. Koleś jest tak nudny i tak beznadziejny że to aż smutno. Czytałem jego inne posty i kurcze w niektórych postach używasz jakoś poprawnej polszczyzny. No ciekawe czemu?! Bożeee jak mnie tacy drażnia. Wyrwać chwasty i nic innego.
Może to dzieciak neo.. lubi patrzeć jak temat sie rozwija przeciez ludzie tego nie "kumajom" i oleju w głowie nie "majom" film po trzykroć 1, 1 ,1 ! i jescze za to ze go takie jełopki oglądają :)
DNO DNO DNO 3/10 daję za kreacje zombiaków.
Żołnierze zachowują się jak spanikowane 4latki ich zachowanie jest tak irracjonalne że aż krew zalewa (mówili bodajże o swoich misjach w innych krajach a co oni tam robili kanapki rozdawali??)
Giną w irracjonalny sposób akcja filmu mimo iż robiona na szybko jest ślamazarna i żałosna. Ten filmik ma tyle wad że po prostu nie sposób ich wszystkich wymienić...
Po obejrzeniu obu części to stwierdzam że jedynka była jednak lepsza choć przez nazwisko reżysera gorzej oceniona niż dwójka ale nota powinna być na odwrót
A najelpsze w tym zombiakowym filmidle są sceny gdy pierwszy lepszy zieloniak zauważa ekipę sprzątającą i odrazu się rzuca na nich do szyji lub do rąk i nóg i wgryza się zarrażając ich lub go. Do czego zmierzam mianowicie do scen końcowych gdy dwójka czołowych bohaterów po drugim pobraniu krwii przebija się przez legiony zombii i pozostaje nawet nie draśnięta - jakoś te mutanty nie rzucają się na nich z zębiskami co jest bardzo dziwne a zarazem żenujące.