PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688320}

Dom bardzo nawiedzony 2

A Haunted House 2
2014
5,9 10 tys. ocen
5,9 10 1 10291
5,7 3 krytyków
Dom bardzo nawiedzony 2
powrót do forum filmu Dom bardzo nawiedzony 2

W filmie znajdzie się parę momentów ale większość jest nie do zniesienia . Dotrwałem do końca tylko dlatego że akurat puścili to w samolocie . Większość ludzi sądząc po twarzach czuła zażenowanie najniższym typem humoru .Lubię wiele naprawdę głupich produkcji ale ta jest na dnie dna .Stanowczo odradzam .

ocenił(a) film na 3
terron

Myślę podobnie.Oczko wyżej za walkę z kogutem,bo tylko przy niej się uśmiechnąłem w całym filmie.Reszta zrobiona jakby na siłę.Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 5
Demolo

I tak jest lepiej niż w kilku ostatnich częściach "Strasznego Filmu".

ocenił(a) film na 2
Est85

Z tym się nie zgodzę moim zdaniem straszne filmy są o wiele lepiej skonstruowane fabularnie oraz więcej rzeczy mnie w nich śmieszyło . Tak jak pisałem wcześniej co kto lubi ale hh2 dla mnie to po prostu tragedia . Nie dość że scenariusz to kalka podobnych filmów włącznie ze strasznym filmem 5 to poziom dowcipu jest w moim uznaniu tak nisku że brak mi po prostu słów.

ocenił(a) film na 6
terron

Ten film jest zabawny pod warunkiem ze się ogladało horrory z których drwi. No i na luzie do tego potrzeba podejsc :)

ocenił(a) film na 2
magik30

Do strasznego filmu można podejść na luzie ale tu naprawdę żenada chyba że ktoś lubi takie dowcipy to czemu nie wszystko się może podobać .

ocenił(a) film na 6
terron

No cóż John ginie na końcu dostaje u ciebie 9 gwiazdek - WTF a Resident Evil 2 - tylko 3 gwiazdki jesli dobrze pamiętam. Kontrowersyjne to twoje ocenianie :)

ocenił(a) film na 2
magik30

Widzisz nie każdy musi lubić to samo co inni oceny są kompletnie subiektywnym wyrazem naszych odczuć o do obrazu który jest nam prezentowany. Dla mnie nie jest istotne czy film był dobry obiektywnie na to spoglądając tylko czy wywołał u mnie pozytywne odczucia .