PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=654292}

Dom bardzo nawiedzony

A Haunted House
2013
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30039
3,2 8 krytyków
Dom bardzo nawiedzony
powrót do forum filmu Dom bardzo nawiedzony

hehe jak wyżej no i pare innych fajnych momentów za które w tym grajdołku ciąga sie po sądach

Ralph_S_

Ode mnie też lekko naciągane 7.
Od momentu jak już wpadł ten pastor leciały takie teksty że uszy urywa.
Banan na twarzy.

Jest parę słabych momentów, ale te dobre rekompensują wszystko.

ocenił(a) film na 3
Ralph_S_

Gangster Squad 7? I to gówno też 7?

ocenił(a) film na 7
tonik1983

a no widzisz

Ralph_S_

To jest humor w stylu scary movie 1 i 2, także nie spodziewajcie sie inteligentnej komedii :) 8/10

ocenił(a) film na 2
ObieTrice

Do scary movie ten film nie dorasta do pięt. To były dobre parodie, chociaż trzecia i czwarta część podobały mi się o wiele bardziej. Co do tego filmu to nic tam nie było dobre. Kto miał tak zryty łeb, żeby te dialogi wymyślić to ja nie wiem? Żaden nie był śmieszny, a po prostu były żenujące. Jedna śmieszna scena w całym filmie jak duch pakuje murzyna i to wszystko. Główny aktor starał się być śmieszny, ale w ogóle mu to nie wyszło. Zupełnie się nie odnalazł w tym filmie.

bulla

""Jedna śmieszna scena w całym filmie jak duch pakuje murzyna i to wszystko.""

No to masz niezłe poczucie humoru. Nic dziwnego że nie zrozumiałeś filmu, skoro rozśmieszył cie jeden z najsłabszych i płytkich momentów w filmie.

To z założenia miała być lekka głupkowata komedia.
Dobre były chociażby podteksty tej białej pary namawiającej ich do gangBang'u.

ocenił(a) film na 2
demson

Nie, będę się śmiał z chu*** tekstów jak typ próbuje namówić drugiego na swingers party czy na gangbang (nie pamiętam teraz). Ile razy można oglądać tą samą scenę tylko z innymi coraz głupszymi dialogami? Przecież to już przy drugim razie przestaje się robić śmieszne a co dopiero powtarzać to po 5 razy? I ten sam schemat przez cały film. Po prostu było mi głupio jak słuchałem tych dialogów.

demson
"No to masz niezłe poczucie humoru. Nic dziwnego że nie zrozumiałeś filmu, skoro rozśmieszył cie jeden z najsłabszych i płytkich momentów w filmie."

Heh, i pisze to człowiek który dał temu filmowi 7 :) Ja właśnie poczucie humoru mam i lubię oglądać płytkie i głupie sceny o ile są zrobione z gustem i smakiem.