Dom latających sztyletów

Shi Mian Mai Fu
2004
7,3 45 tys. ocen
7,3 10 1 45013
7,1 17 krytyków
Dom latających sztyletów
powrót do forum filmu Dom latających sztyletów

Muzyka.....

ocenił(a) film na 10

Chciałem powiedzieć, że według mnie, muzyka z Shi Mian Mai Fu jest po prostu doskonała...Słuchając jej doświadczam niesamowitych wrażeń, podobnie jak soundtracków z innych śwetnych filmów, np Hero i nie tylko chińskich...Muzyka jest po prostu przepiękna, prawie, że się poryczałem przesłuchując scieżke z tego filmu...Myślę, że ważny jest jeszcze fakt,iż jest ona doskonale nagrana - jeszcze nigdy nie słyszałem tak dobrze nagranych instrumentów, słuchając tego n lepszym sprzęcie (np Yamaha,kino domowe,do tego doskonałe głośniki Tonsiloskie,współpracujące z Pionieerem) łatwo zauważymy, że karzdy instrument gra oddzielnie, idealnie czysto - AŻ MIŁO SŁUCHAĆ, gorąco polecam !!!! na prawde wspaniała muzyka.....

użytkownik usunięty
nib187

hej
male pytanie. nie bedzie to klopt dla ciebie puscic mi muze z tego filmu???

ocenił(a) film na 10

myśle, że nie ;).....już puszczam, słuchasz ? nie, no a teraz na serio to chciałbym Tobie ją puścic, skoro jesteś zainteresowany/ana bo naprawde jest swietna

ocenił(a) film na 9
nib187

no ale zes puscil przemowienie. zgadzam sie z toba w 100%. muzyka jest swietna (chociaz ja nie ryczalem;) jatez sie przylaczam do ciebie panie M i goraco polecam ten soundtrack!

nib187

A zauważyłeś że ścieżka do Domu jest bardzo "zachodnia" w porównaniu z dwoma poprzednimi dziełami - Przyczajonym Tygrysem i Hero? Pojawia się fortepian...

ocenił(a) film na 10
shputnik

Może masz rację.....kurcze nie zastanawiałem sie nad tym..:// ale i tak jest swietna. No a jeżeli chodzi o Przyczajon... i Hero - to uważam, ze w Hero jest lepsza muzyczka.

ocenił(a) film na 5
nib187

Muzyka bardzo mi się podobała początkowo, sporo tradycyjnego brzmienia, ale w końcówce - okropna, pompatyczna, i w zupełnie innym stylu.

użytkownik usunięty
nib187

Byłem wczoraj na filmie i zgadzam się z Tobą muzyka do filmu jest świetna i doprawdy mnie zachwyciła. Mam również prośbę, czy mógłbyś mi ją puscić na moją skrzynke na : lec13@o2.pl
Pozdrawiam!!!!

użytkownik usunięty
nib187

Dla mnie muzyka jest reweleacyjna - jeśłi możesz podeślij mi ją na amen8@wp.pl. Wielkie dzięki!