PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93110}

Dom przy cmentarzu

Quella villa accanto al cimitero
1981
5,8 2,0 tys. ocen
5,8 10 1 1994
5,8 6 krytyków

Dom przy cmentarzu
powrót do forum filmu Dom przy cmentarzu

Ale bachora i tak siekierą nie zabili...nigdy nie przekroczą tej granicy...................

Michal1992

Wiesz, i bez tego "Dom przy cmentarzu" jest filmem prawnie zakazanym w wielu krajach (np. w Wielkiej Brytanii, Niemczech). Tam wydawane są jego ocenzurowane wersje. Jak dotąd w Japonii i USA wprowadzono pełną, 87 minutową.
A co do dzieci? Nie wiem jak z twoim rozumieniem tego filmu. Ja, mimo iż widziałem go wiele razy nie do końca wiem o co chodziło. Zresztą, nie jest mi to potrzebne, bo bez tego i tak jest to mój ulubiony film grozy.

A tak przy okazji- są filmy gdzie dzieci były mordowane- np. CANNIBAL HOLOCAUST.

gabryjela_brzozowska

Hm... zapomniałem dopisać- ostatnia sentencja (a właściwie napis) mówi coś na temat dzieci. Ten tekst jest dla mnie równie nie odgadnięty jak całość. HEHE.

gabryjela_brzozowska

No właśnie, ta sentencja na końcu.
I to jest też piękne, jak wszystko w tym filmie (dla mnie).

FREUDSTEIN

gabryjela_brzozowska

O cholera, chyba odpowiedziałem na swój post. Zapomniałem, że ja go napisałem. HEHHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE HEHEHEHEHEHEHEHE

Chyba źle ze mną.

FREUDSTEIN

gabryjela_brzozowska

LOL, no z czyms takim sie nie zetknąłem jeszcze... ;)

Noell

FUCK!!! Obejrzałbym sobie. Nigdy tego filmu nie widziałem, a na necia nie zabardzo jest gdzie ściągnąć. FUCK!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem