PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536312}

Dom snów

Dream House
2011
6,7 82 tys. ocen
6,7 10 1 82350
5,0 26 krytyków
Dom snów
powrót do forum filmu Dom snów

Zwiastun

ocenił(a) film na 6

Ma ktoś już może zwiastun filmu???

ocenił(a) film na 7
Justyna0810

zwiastun jest tutaj:
http://justjared.buzznet.com/2011/07/20/daniel-craig-rachel-weisz-dream-house-tr ailer/

ocenił(a) film na 6
Feniks_3

Obsada bardzo fajna.ale temat jest już niemiłosiernie oklepany i ten zwiastun nie wskazuje,że będzie to coś powyżej średniej...

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

Moze jednak bedzie, czy nie po to ogladamy takie filmy? Zeby przekonac sie czy to kolejny badziew, czy jednak nie :)
Jako milosniczka horrorow ogladne z nadzieja na dobry fabularnie strachowy horror.
Pozdrawiam

Feniks_3

Sądząc po zwiastunie, zapowiada się sztampa. I do tego te efekty komputerowe, bo przecież w inny sposób nie można widza nastraszyć.

ocenił(a) film na 6
La_Pier

Obejrzałam zwiastun..( serdeczne dzięki za link!! :-) ), i cóż...właśnie z tego względu, że motyw filmu jest już troszkę oklepany, ja wstrzymam się z opinią, i poczekam na film. Aktorzy raczej nie zawiodą, ale jeśli scenariusz jest do kitu to nawet takie gwiazdy go nie uratują, także czekam na premierę.

ocenił(a) film na 6
Feniks_3

Też mam nadzieje,że to jednak będzie dobre,przynajmniej to nie kolejny remake.

ocenił(a) film na 7
Justyna0810

jak dla mnie zwiastun rewelacyjny, bardzo klimatyczny i tajemniczy + znakomita obsada, no i reżyser Sherdian jeszcze mnie nie zawiódł

ocenił(a) film na 6
Pauleta

Obsada znakomita-fakt. Ale zdarza się że nawet obsada nic nie pomoże. Nie wiem czy oglądałeś film The Resident z Hillary Swank i Christopherem Lee. Motyw też był powtórką z rozrywki-podobnie jak tutaj, i film naprawde jest do kitu i nawet taka obsada nic nie pomogła. Mam nadzieje że tutaj będzie inaczej. Liczę że film pozytywnie zaskoczy, czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 6
Justyna0810

opis zdradza, że film będzie dobry, a remake zdaje się to potwierdzać

ocenił(a) film na 7
kryslav

Remake?

ocenił(a) film na 6
Pauleta

hehehhe, ale babola strzeliłem. miałem na myśli trailer hehehhe