zwiastun jest tutaj:
http://justjared.buzznet.com/2011/07/20/daniel-craig-rachel-weisz-dream-house-tr ailer/
Obsada bardzo fajna.ale temat jest już niemiłosiernie oklepany i ten zwiastun nie wskazuje,że będzie to coś powyżej średniej...
Moze jednak bedzie, czy nie po to ogladamy takie filmy? Zeby przekonac sie czy to kolejny badziew, czy jednak nie :)
Jako milosniczka horrorow ogladne z nadzieja na dobry fabularnie strachowy horror.
Pozdrawiam
Sądząc po zwiastunie, zapowiada się sztampa. I do tego te efekty komputerowe, bo przecież w inny sposób nie można widza nastraszyć.
Obejrzałam zwiastun..( serdeczne dzięki za link!! :-) ), i cóż...właśnie z tego względu, że motyw filmu jest już troszkę oklepany, ja wstrzymam się z opinią, i poczekam na film. Aktorzy raczej nie zawiodą, ale jeśli scenariusz jest do kitu to nawet takie gwiazdy go nie uratują, także czekam na premierę.
jak dla mnie zwiastun rewelacyjny, bardzo klimatyczny i tajemniczy + znakomita obsada, no i reżyser Sherdian jeszcze mnie nie zawiódł
Obsada znakomita-fakt. Ale zdarza się że nawet obsada nic nie pomoże. Nie wiem czy oglądałeś film The Resident z Hillary Swank i Christopherem Lee. Motyw też był powtórką z rozrywki-podobnie jak tutaj, i film naprawde jest do kitu i nawet taka obsada nic nie pomogła. Mam nadzieje że tutaj będzie inaczej. Liczę że film pozytywnie zaskoczy, czekam z niecierpliwością.