Dałem 3/10 (zawyżone) a to tylko dlatego że śmiałem się wraz z żoną jakie to gówno zaserwowałem nam na wieczór. Patrzyliśmy tylko na siebie i cisnęliśmy łacha pomimo tego że nic nie paliliśmy (właśnie nam się skończył ''koper''). Ten film to jakaś parodia Cube pomieszana z Evil Dead...........żałosna parodia!
To widać za dużo tego "kopru" wraz z żonką przyjąłeś, skoroście nie zauważyli prostego faktu... to miała być parodia, a nawiązania do "Cube", "Evil Dead" i masy jeszcze innych filmów były CELOWE.
Czytaj kolego ze zrozumieniem. Właśnie nic nie paliliśmy a na końcu zdania napisałem że była to żałosna parodia.
Może i jest to forma parodii ale nie wiem czy zauważyłeś jak jest reklamowany np na okładce DVD lub stronach z zakupem. Jest reklamowany jako horror czy thrillery a na okładce jest "Myślisz, że wiesz czym jest horror? Zrozumiesz, że nie wiesz nic", czyli spora ludzi nie czytając wcześniej FilmWeb nastawia się na horror, tym bardziej po tekście "Piła była nie winna zabawą". I osobiście się nastawiłem na coś w stylu "Wrong Turn" i do pewnego momentu taki był ale od chwili jak wsiadają do windy.