Jedynymi zaletami filmu jest to że można się na nim uśmiać lepiej niż na niejednej komedii oraz
to że za cholerę nie można zgadnąć co się będzie dziać w następnej scenie. Jednak najbardziej
zaskakującą i komiczną sceną był jednorożec zabijający strażnika.
Ja za pierwszym razem dostałem zawału przy napisach początkowych, bo nie spodziewałem się, że wyskoczą w takim momencie :) No i dialog przez telefon zajebisty :)
W zasadzie to założycielka tematu nie skrytykowała filmu, a wymieniła kilka jego zalet :)
Pozdrawiamy.
Ten film jest komedią! To pastisz gatunku, ale tępi użytkownicy tego portalu oceniają wg. gatunku który widnieje na profilu.
Myślę, że nie ma powodu, żeby kogoś obrażać. Dajmy spokój. Film jest genialny, a to czy jest komedią, czy horrorem, to już inna, mało ważna kwestia. :)
Może moje informacje są złe ale od samego początku oczekiwałam po prostu horroru, i tak , oceniam film po gatunku na filmwebie ale jakoś trzeba , prawda ? jeśli bym oglądała ten z film z poczuciem że oglądam komedię to moja ocena byłaby wyższa ale nie jest .
I to niezbyt kulturalne nazywać ludźmi tępymi : )
Może i tak ale ZA DUŻO CGI i aktorstwo nie powala , każdy sra już tą pieprzoną technologią i możliwe że właśnie dzięki temu ten film nawet u fanów horrorów ma tak niską ocenę może jak Raimi by się za to wziął to by coś z tego wyszło.
Ogląda się go jak slasher dla nastoletniej widowni nie jak pastisz filmów grozy , przynajmniej Ja go tak odbieram.
Zjarany gościu na prawdę uratował film dzięki niemu nieźle się uśmiałam dlatego 3/10
"Jedynymi zaletami filmu jest to że można się na nim uśmiać lepiej niż na niejednej komedii"
Ale bzdury pleciesz, ja tam się ani razu nie zaśmiałem.
Problem w tym... że też ani razu się nie przestraszyłem.
"To pastisz gatunku, ale tępi użytkownicy tego portalu oceniają wg. gatunku który widnieje na profilu."
To ciekawe bo wychodzi na to, iż 17 tysięcy ludzi, którzy ocenili ten film są tępymi użytkownikami nierozumiejącymi pastiszu gatunku.
A co powiesz o ocenie filmu na portalu Rotten Tomatoes, który nie tylko aprobuje opinie zwykłych zjadaczy chleba, ale także najbardziej szanowanych recenzentów filmowych na świecie? Tam ten film posiada bardzo, ale to bardzo wysoką ocenę, nadaną zarówno przez krytyków, jak i przez zwykłych ludzi. To Ty straciłeś, bo się nie śmiałeś ani nie bałeś, prawda, ale jednocześnie już tylko Twój problem, bo film jest genialny w swojej prostocie.