Ktoś wie może?!
Codziennie przeglądam internet w tej sprawie i nic,ile można czekać?!
Ciekawe też jak będzie ono wyglądało. Chętnie kupiłbym dobre wydanie z przetłumaczonymi dodatkami.
Dodatki swoją drogą,chcę poprostu raz jeszcze obejrzeć film w dobrej jakości i już niemogę się doczekać,a póki co niema nigdzie nawet przybliżonej daty wydania DVD :(
Ja także, ale nie chciałbym przez oszczędność dystrybutora dostawać zubożonego wydania. Mam nadzieję, że wyjdzie niedługo i dystrybutor nie da plamy.
znalazłem dziś właśnie ale na większości stron jest 18.09.szkoda...tyle jeszcze muszę czekać!!!
Dzięki za daty! :)
Wygooglowana lista dodatków:
BLU-RAY/DVD SPECIAL FEATURES
-Audio commentary with Writer/Director Drew Goddard and Writer/Producer Joss Whedon
-”We Are Not Who We Are: Making The Cabin in the Woods” – “making of” documentary
-”The Secret Secret Stash” featurette
-Marty’s Stash
-Hi, My name is Joss and I’ll be your guide
-Wonder-Con Q&A with Joss and Drew
-”An Army of Nightmares: Make-Up & Animatronic Effects” featurette
-”Primal Terror: Visual Effects” featurette
-”It’s Not What You Think: The Cabin in the Woods” Bonus View Mode (Blu-ray Exclusive)
no brzmi zachęcająco,tylko ile w tym prawdy?!
w każdym razie dzięki serdeczne za info,a ja uzbrajam się w cierpliwość
No i mamy DVDwedług Monolithu. Bogata lista dodatków polskiej wersji to:
- zapowiedzi
- zwiastun
Qmac na takie praktyki dystrybutora! Jakby pewnie mógł oszczędzić na pudełkach pakując filmy w kolorowe koperty, to pewnie by się nie zawachał.
Monolith, wielkie dzięki za sp#@#rzenie sprawy!!!
Ja także wyczytałem coś o wrześniu, wiec pewnie koniec września/ początek października. ehhh strasznie długo czekania, ale myślę, że warto :)
Premiera na DVD była w ubiegłym tygodniu w poniedziałek, tj. 15 października 2012. Dystrybutorem jest Monolith, film kupiłem w sklepie www.dvdmax.pl, ale widziałem go tez w Media Markt na pólce.