Film jest beznadziejnie bzdurny, może podobać się co najwyżej 10-latkom. Wyrzucone pieniądze i stracony czas. Mówienie o jakimś połączeniu wątków z różnych horrorów to jakiś żart. Pierwsza część filmu jest tylko nudna, ale druga to już walenie głową w sufit absurdu. Nigdy nie myślałem, że bedę mógł coś takiego napisać, ale przy tym filmie nawet Ghost Rider to klasyka swojego gatunku i film kultowy. Wstyd i żenada, a przede wszytkim okradanie widza, z czasu i pieniędzy. Pozdrawiam wszystkich, odradzam tym, którzy jeszcze nie oglądali i łączę się w bólu z tymi, którzy tak jak ja, obejrzeli już ten film.
To najgorszy film jaki widziałam w życiu! Jest po prostu niewiarygodnie głupi! Jak można coś takiego nakręcić? W kinie ludzie pokręcali głowami, bo nie mogli uwierzyć, że wydali pieniądze na taki badziew! Brak mi słów! 1/10 to i tak za dużo...
Po pierwsze - ten film jest genialny. Po drugie - nowy Ghost Rider jest dobry. Pogódźcie się z tym, nie macie pojęcia o filmach.
Dziwię się tej opinii, jeśli obejrzałeś coś więcej aniżeli trailer. Film dobry, inny - kto oglądał ten wie. Na pewno to nie jest strata czasu ani pieniędzy. Film warto obejrzeć bo jest inny niż kanon gatunku, chociaż jest w nim też wiele nawiązań do klasyków.
Na prawdę warto obejrzeć, a rola Marty'ego po prostu czapki z głów ;]
Dokładnie film jest inny, to jak Nolan który po koszmarkach o Batmanie wyprowadził serię na prostą. Z przyjemnością zobaczyłem film który jest krwawym horrorem a jednocześnie oferuje trochę scen zabawnych. Po serii Piły która daje tylko sceny okrucieństwa oraz oszukać przeznaczenie które nie mają scenariusza ten film jest odmianą, światełkiem w tunelu.