Dom w głębi lasu

The Cabin in the Woods
2011
5,5 99 tys. ocen
5,5 10 1 98672
6,9 51 krytyków
Dom w głębi lasu
powrót do forum filmu Dom w głębi lasu

jak dla mnie złote maliny,poziomki i wszystkie owoce lasu za najgorszy film......motyw jak koleś obiecuje że sprowadzi pomoc a potem wali w ścianę z nie wiem czego myślałem że sie uduszę ze śmiechu.....pomyłka.

matys_tychy

+ dla ciebie. Tak, to była jedna scena z wielu, w których mogłeś się śmiać. Jeszcze trochę i będziesz mógł oglądać coś więcej niż kabarety i sitcomy, gdzie śmieszne momenty są zaznaczone śmiechem z puszki! Ale przejawiasz oznaki myślenia, jest dla ciebie nadzieja.

ocenił(a) film na 7
Wina_Woltera

zwracam honor.......inaczej byłem nastawiony na ten film......posypuje głowę popiołem......od początku tego filmu coś mi nie pasowało......myślałem że to kolejna hollywoodzka szmira,bo teraz tego pełno.....nie dawał mi spokoju ten znaczek filmweb...chyba nie spojrzę w lustro przez najbliższy tydzień....://///

matys_tychy

grunt to przyznać się do błędu, mnie też zmyliły trailery i to że wszedzie film opisany jest jako horror. Dopiero gdzieś w połowie filmu zrozumiałem intencje twórców.

matys_tychy

Sobie myślę, jakiś przewrotny sarkazm, ale nie, widzę postawioną 7-kę :>. Fajnie, że zmieniłeś zdanie, bo wątpiłem czyś jest chop ze Śluńska i w dodatku z mojego miasta. Promocja tego filmu była iście idiotyczna.

ocenił(a) film na 7
Wina_Woltera

dużo by pisać.....ale od momentu włączenia filmu miałem polew.....że kolejny standardowy film grozy(hollywood),grupa znajomych.........dom w lesie.......opuszczona stacja benzynowa......psychopata właściciel.....ale potem to tylko było rycie.....i ten jednorożec który nabija kolesia na róg......normalnie brakowało mi jeszcze świnki pepy lub innej postaci z bajek z kałachem. jeżeli film traktować jak czarną komedie to jest ubaw po pachy..... jak mi jest ku**a teraz głupio to nie jesteście sobie w stanie wyobrazić :) Ja dziołcha w Tychach same fajne chopy są :)

matys_tychy

Oglądałeś film drugi raz czy tak się namyślałeś dwa dni? ;p jak wyskoczył jednorozec to czekałem jeszcze aż mu tęcza z dupy wyleci ;p tak jak tutaj http://youtu.be/kQOXInU4MCI

Jak patrze na inne tematy tutaj zakladane to przeraza mnie poziom uzytkownikow.

matys_tychy

Ino że jo nie dzioucha, jo mam puloka odkąd żem się bajtlem urodził. Whoops.