6,9 13 tys. ocen
6,9 10 1 12691
7,3 21 krytyków
Dom wariatów
powrót do forum filmu Dom wariatów

Dom wariatów - to dom wariatów! Głupi film dla flustratów ! Szkoda oglądać! Ja wytrzymałem ponad pól godziny i stwierdziłem że nie warto! W odróżnieniu od Dzień Świra (dla mnie fenomen ) ten film to badziew !!!!!!!!! 2/10

Adash

Sam jesteś głupi skoro nie rozumiesz jego przesłania

ocenił(a) film na 10
maravigliosa

może nie głupi ale irytujący na pewno. Od czegoś Koterski musiał zacząć. Film dla ludzi cierpliwych, ja mam go w kolekcji obok całej reszty filmów Koterskiego (Pakiet o Adasiu Miauczyńskim [http://allegro.pl/item654268450_marek_koterski_6_dvd_box.html]) film dla ludzi cierpliwych, ja do nich nie należę ale obejrzałem cały.

Mateo_SF

a cóz to, do cholery, jest flustrat? Czy to coś do żarcia?

R_E_B_E_L

Nie, "Flustrat" to taki niemiecki neologizm, po naszemu "miejska ulica powietrzna" od słów "Stadt", "Strasse" und "Flug", ale podczas blokady Berlina w 1948 r. Niemcy to jedli.

Adash

Najwyraźniej traktujesz dzień świra jako komedie ale nie wiesz o czym ona jest. A że dom wariatów to nie komedia to już nic tu ciekawego nie widzisz. Ja ten film mogę oglądać bez końca.

ocenił(a) film na 10
Adash

jak żeś nie zrozumiał to Ci się wydaje głupi, ale mogłeś się chociaż nie wypowiadać bo teraz Ty wyszedłeś na głupiego...