Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Dom ... ciał

ocenił(a) film na 2

Patrząc na obsadę i główną rolę (Paris Hilton) to ja nazwałbym ten film... Dom PLASTKIOWYCH ciał=]

A co do samego filmu, to jestem ciekaw bardzo, bo ostatnio wyszło mnustwo głupich i mało realnych horrorów o nastolatkach. Niektóre oczywiście są bardzo dobre, jak KRZYK, czy KOSZMAR MINIONEGO LATA, co do Domu woskowych(platikowych) ciał... zobaczymy...

użytkownik usunięty
adam_

glowna role bedzie grala Elisha a nie Paris... wiec nie bedzie plastikowo :P

Będzie koszmarnie!!! Niestety, jak to w przypadku takich horrorów bywa, w ten negatywny sposób. Sam Polski tytuł niemniej przebija wszystko... aż chce się wydać te 15 zyla...

użytkownik usunięty
loard

nom tytul beznadziejny ale licze ze film bedzie dobry - gra w nim w koncu moja ulubiona aktorka E.C.

użytkownik usunięty

zobaczcie sobie zdjecia z filmu na yahoo.com bo dzis jest premiera swiatowa. zdjecia sa nawet nawet ale szczerze mowiac to troche powatpiewam czy bedzie on fajny, wiecie, taki typowo glupkowaty amerykanski horror z nastolatkami - tego sie obawiam:/ ale czekam z niecierpliwoscia:)))
pozdrawiam

Jeżeli tam gra Paris to można się spodziewać, że film nie będzie najwyższych lotów... Który ceniący się reżyser dałby jej choćby epizod? Żaden.

blacki

a ja powiem jedno: Musze zobaczyc ten film!!!!

Nikki

Też musze go zobaczyc...ale tylko dlatego żeby sie pośmiać z paris bo z tego co słyszałem to na premierze gdzie zebrało sie grono najbliższych przyjaciół paris zamiast horroru zrobiła sie komedia...poprostu w momentach gdzie należało sie bać widzowie wybuchali śmiechem... a to wszystko przez gre tej jebniętej i pustej do dna paris......

boost

Zostało mi jeszcze 200 mb tego filmu do ściągnięcia, jak oglądne to się okaże jak grała słynna Paris. Ale z oglądając trailer nie było widać ze źle gra.

boost

Też o tym słyszałam. Miałam pompę z tego cały dzień :P

blacki

boze ..... ludzie jeszcze nie wiedzieliscie filmu i juz go oceniacie po obsadzie !!!!!!!!!!!!!! ://// własnei ze on jest zajebisty i paris hilton wcale nie wyszła źle !!!!!!!!!!!!! widzialem juz ten film i jestem zadowolony ........po prostu swietny !!!!!!!!

Valerious___

Zgadzam się...nie powinniście zbyt pochopnie oceniac filmu! Paris jak Paris nie jest światowej klasy arcymistrzynią gry aktorskiej, ale kto wie może jej sława wpłyneła przynajmniej ciut pozytywnie na jej postępowanie... Poza tym ma drugoplanową rolę, także nie ma się czego obawiac. A z tego co widac i słychac "House Of Wax" zbiera dobre recenzje także radze ruszyc do kina. Pozdro 4 all!

adam_

hmm. ... nie no jak zobaczyłam Paris to mnie wryło, ale chiała bym zobaczyć ten film bo może byc całkiem interesujący jak na swój gatunek.

pani_pasztetowa

Horror.. no dobrze, ale dlaczego w takim razie, w Cannes śmiali się podczas pokazu?

Drago_2

Spieprzajcie wszyscy Paris w filmie gra bardzo dobrze. Prawdę mówiąc w filmie prezentuje się dużo lepiej niż w życiu nawet żal mi jej troche było jak uciekała przed tym zabójcą

Duszek

A tak naprawde nie wiem czemu się tak do niej wszyscy przypieprzacie nie powiem że jej zazdrościcie bo każdy może mieć swoje zdanie ale skad do cholery wiecie że skoro w prawdziwym życiu jest jak to wy mówicie LALKĄ BARBIE to że w filmie nie zagra dobrze najpierw zobaczcie film a potem zabierzcie się za ocenianie

PS Film niezły polecam miłośnikom horroru i osobą strachliwym

adam_

Paris jest pieprzoną lalką barbie. Ostatnio czytałem ze w restauracji kazała sobie czytać menu bo jej się nie chciało. Czy tak zachowuje się normalna osoba???

disposable

No dobra może jest troche postrzelona ale w filmie jest świetna i koniec :)

Duszek

Slyszales czyli to jest plotka i nie wiadomo czy prawdziwa

ocenił(a) film na 10
adam_

Halo co wszyscy maja do Paris? Ona jes poprostu bogata i jej odbija no i co? Przynajmniej jej sie poszczescilo....

ZabaMonika

Właśnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duszek

Paris calkiem niezle zagrała :) ale to jak uciekała pod koniec było troche nie naturalne

adam_

Hej, wcale nie była taka zła. Film też dobry. Właśnie skończyłam go oglądać i podobało mi się, może dlatego że bardzo szybko wmawiam sobie że to może być prawda (podłoga mi się roztopi albo ktoś z nożem czeka aż wyjdę z pokoju), może dlatego, że nie widziałam jeszcze filmu o podobnej fabule, a może przez Chada...

Pey

No nareszcie ktoś kto broni Paris:) mnie osobiscie film nie podobal sie zbytnio ( do momoentu gdy Paris żyła byl fajny:P) a ona w tym filmie zagrała fantastycznie, na penwo za kilka filmow bedzie jej szlo jeszcze lepiej:) pozdrawiam wszystkich co lubia Paris:D

Pey

Ah właśnie, Chad zagrał świetnie, z początku go nie poznałam. W ogóle aktorzy dobrze się spisali, a film jest świetny!!! Bardzo ciekawa fabuła i ten dreszczyk emocji do samego końca, bo przecież w horrorach nigdy nie wiadomo kto przeżyje, i czy w ogóle ktoś przeżyje. A jak było w tym przypadku - sami musiaicie to zobaczyć, mi się końcówka baaardzo podobała!

P.S. Paris zagrała dobrze, chociaż w życiu prywatnym nie popieram jej zachowania, to jako aktorka w tym filmi się sprawdziła.

ocenił(a) film na 4
redone15

niedlugo wybieram sie na ten film to z checia tez sie wypowiem co do gry Paris, ale chyba nie mozna jej od razu przekreslac. a co do jej zycia prywatnego to podejrzewam ze ona obralo sobie motto:"nie wazne co ludzie mowia, wazne ze mowia cokolwiek" a tak na marginesie to wyobrazacie sobie slub Paris i jej chlopaka o imieniu Parys (ang.Paris rowniez)"czy ty, Paris biezesz sobie za meza Paris?"(lol2) hmm..., pomyslcie jakbyscie mieli tyle kasy to wam tez by odbilo ;] no a Chad na pewno switnie zagra (jak zwykle ;]) widzialam klika fotek z filmu i nie podoba mi sie tylko ze Chad ma takie krotkie wlosy. no ale wg mnie on zawsze na prawde dobrze gral. no i pozdrawiam wszystkich!!! ;]