Dom woskowych ciał

House of Wax
2005
5,4 72 tys. ocen
5,4 10 1 71626
4,8 13 krytyków
Dom woskowych ciał
powrót do forum filmu Dom woskowych ciał

Nieporozumienie!

ocenił(a) film na 1

1/10 !
Już wyjaśniam dlaczego: popłynęli schematem horroów klasy B, tzn. jest grupka ludzi, pierwsze 2/5 filmu jest siesta - impreza w lesie czy gdzieś tam, potem zaczyna się stopniowe wyżynanie bohaterów. Film oglądałem w dzień i dzięki w 95% bardzo ciemnym zdjęciom nic nie było widać... Dali 2 znane aktorki - Paris Hilton i Elisha Cutchbert ale to nie ratuje filmu.
Całkowicie wtórny i do bólu przewidywalny gniot! Odradzam!

ocenił(a) film na 10
Eagle_

no bez przesady nie byl az taki zly zeby na 1 zasluzyc. bardzo krytycznie oceniasz widze

ocenił(a) film na 10
Eagle_

hahahahahahaah Pado do bólu przewidywalny. Ja byłem pewny że Paris Hilton przeżyje do samego końca i jakoś nie przeżyła.
hahahahaa Pado nic nie było widać. To trzeba było sobie monitor rozjaśnić!

Ogólnie film jest bardzo dobrą produkcją i trzyma w napięciu.
Jak najbardziej polecam!
9/10

Eagle_

1/10... Moim zdaniem ten film to jedno wielkie nieporozumienie. Fabuła jest naciągana, nudna i szablonowa. Niczym nie zaskakuje...

ocenił(a) film na 7
Eagle_

wezcie pod uwage ze to jest pierwszy horror na ktorym sa poruszane katusze ludzi a po tym filmie wytwórcy połorzyli nacisk w ta srone i daltego np piła czy inny film jest juz lepszy bo uczyli sie na bledach poprzedników np wiedzieli juz z czego ludzie lubia sie bac (DUZO KRWI!! I CIERPIEN) tyle w temacie pozdro

Eagle_

A czego się spodziewasz po horrorach? To jest oczywiste, że większość horrorów jest taka sama: na początku jest wszystko fajnie, później coś się zaczyna dziać. No więc nie rozumiem twojej oceny jak i tego jakie ty masz wymagania