więc już oglądałeś? i jak Ci film podobał, w skali od 1 do 10? warto się wybrać na "Dom" Twoim zdaniem? :))
Fajny - cos tak 8/10 - pewnie bardziej dla dziewczynek 6-12 niz chlopcow, ale ci drudzy tez sie chyba nie beda nudzic.
W UK puszczaja go w ten weekend jako seak peek z okazji Dnia Matki (obchodza go tutaj 15go marca).
Właśnie wróciłam z kina w Irlandii, z moją 6-cio letnią córeczką. Bardzo ciekawa i zabawna animacja. Można się pośmiać i zrelaksować. Ocena: 8.5/10 :)
Dla mnie 6/10. Kilka śmiesznych momentów, dobra animacja ale nie ma rewelacji. Możliwe ze jeśli zrobią dobry dubbing to ocena wzrośnie. Jako że płacę miesięcznie i mogę chodzić do kina ile chce to było ok ale jeśli miałbym zapłacić to nie jestem pewien ;)
Chciałem to zignorować ale nie wytrzymałem. Twoim zdaniem zmiana oceny jest oznaką braku myślenia? Wow brawo. Twoja "dziesiątka" dużo tłumaczy.
Więcej niż twoja 5.
Boje się ,że nie wytrzymasz jak ci powiem,że to film dla dojrzałych.
Według mnie bardzo słaba animacja a już na pewno nie skierowana dla dzieci. Przez cały seans na sali tylko jeden dorosły zaśmiał się na głos, dzieci po prostu obejrzały i wyszły z rodzicami. Dużo tutaj smutnych wątków a humor nie jest najwyższych lotów.
Zapraszam do zapoznania się z moją recenzją, będę wdzięczny za wszelkie komentarze:
http://czarnadziura.weebly.com/blog/dom