nie rozumiem tych słabych opinji a wszczególności jak jakieś żule dają komenta 0/10 lub 1/10,-tych odsyłam na seriale takie jak m jak miłość na wspólnej itd.:)hahaah pozdro
no i jak ktos film Case39 ocenia na 9/10 to sie nie dziwie...fakt Case39 dobry film ale napewno nie na 9/10
Dom zły 7.58 nota f.web a domek w górach 4.77, fakt ze sa to inne dziedziny filmu no ale jesli dom zły nawet nazwa mówi sama za siebie heh zły dodam że ten film to jest katastrofa ledwo dociągnołem do końca,a przeciez ten film to jeden z najlepszych filmów ubiegłego roku,to chyba jakaś paranoja jest,.
No to sie drugi znalazl z ocena 2/10 za Czas Apokalipsy. Se zrobcie gdzies mityng, a nierobcie siary na portalu!
dziwny byl ten film jakos mi nie podszedl nie dzwie sie ze oceny sa tak niske hehe ;)
reżyseria dno, dialogów żadnych, gra aktorów dno. ogólnie niskobudżetowy badziew przeznaczony na tanie dalekowschodnie telewizyjne rynki.
użytkownikowi SAJMON23_2 gratuluję gustu i ortografii.
Przeciez ten film był naprawde beznadziejny. Na siłe ktoś chciał zrobić coś fajnego, no ale sie nie udało :/ Owszem, były momenty,w których sie wystraszyłam, ale mimo wszystko film był przewidywalny :/ Pomysł był ciekawy i mysle ze mozna by było calkiem niezly film nakrecic....
Poczatek był obiecujący ale pożniej .... klapa
Polecam film na naaaaaaaaaaaaaaaaprawde nudny wieczór :)
Chyba wolałabym się nudzić niż ten film obejrzeć jeszcze raz... Nikomu nie polecam nawet w nudne wieczory. Chyba już lepiej się na ścianę zapatrzyć niż oglądać coś na kształt filmu. Gdyby nie zasada oglądania filmów do końca którą wyznaję to nie byłoby szans przez to przetrwać :)
Tez chcialem obejrzec z czystej ciekawosci no ale nie dalem rady.... zenada 2/10