PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328869}

Domek w górach

The Lodge
2008
4,5 1,9 tys. ocen
4,5 10 1 1927
Domek w górach
powrót do forum filmu Domek w górach

Polecam

ocenił(a) film na 6

Jestem zadowolony z obejrzenia tego... dosyć schematycznego i przewidywalnego filmu. Mimo tego w 80% sprostał moim oczekiwaniom, gdyż budził we mnie dreszczyk emocji. Według mnie film jest warty obejrzenia. Momentami można się przestraszyć :) Polecam!

użytkownik usunięty
bartek8808

Kolego a nie raziła Cię głupota Głównych bohaterów? bo oni byli totalnie bezmyślni i Ta gra Aktorska :/ lepiej nikomu nie polecać tego typu filmów marny bo nawet już nie chodzi o schematyczność ale o wszystko inne też... moje całe 2

ocenił(a) film na 4

W co 2 horrorze razi mnie głupota bohaterów, ale to normalka, takie filmy mają to do siebie, porządne horrory można zliczyć na palcach reszta to gówno większe lub mniejsze... mam nadzieję, że domek w górach jest tym mniejszym i że dotrwam do końca;]

użytkownik usunięty
Andy_LaPlegua

Proszę o wystawienie oceny po obejrzeniu, bo jestem ciekaw kogo opinia jest bliższa twojej ok

ocenił(a) film na 4

ehh nie wiem czy się uratowali, może on zginą , a ona przeżyła, albo odwrotnie, nie wiem i mało mnie to interesuje... zero atmosfery. BTW ostatnio mam pecha i trafiam na same gnioty:/ aleee mogło być gorzej dlatego daje 4;P

bartek8808

No własnie. Ten film moim zdaniem jest super. Nie ma dużo filmów o pedofilach albo zboczeńcach. Ten horror nie jest w rodzaju przestrasz tylko w rodzaju jakie to chore :) 10/10 Trzyma w napięciu lecz lekko przewidywalny ( Ale jaki film nie jest choć trochę przewidywalny? )

ocenił(a) film na 9
youarenotalone18

A moim zdaniem film taki nawet dobry. (;
Horror z prawdziwego zdarzenia to to nie jest.
Muszę przyznać, że to bardziej emocje, oczekiwanie na to, co się stanie.
I tak mi się podobał.

ocenił(a) film na 4
youarenotalone18

10/10????????? Chyba nigdy dobrego kina nie oglądałaś!!!! Nie rób sobie siary i nie przyznawaj się publicznie, że film, który w porywach wart jest 4/10 dostał od Ciebie maxa:/

Nicolis

i tu sie mylisz. widzialam pelno filmow. a po drugie. to kazdy ma swoj gust i swoje upodobnia. moze przesadzilam z tym 10/10 ale napewno nie 4/10

ocenił(a) film na 6
youarenotalone18

Popieram każdy ma swój gust. Ja daję 6/10. Podobał mi się aczkolwiek czegoś w nim brakowało. Może oryginalności??

ocenił(a) film na 4
youarenotalone18

noo przesadziłaś o jakieś 6
............................