PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328869}

Domek w górach

The Lodge
2008
4,5 1,9 tys. ocen
4,5 10 1 1927
Domek w górach
powrót do forum filmu Domek w górach

Hej

Hej,
Od jakiegoś już czasu szukam tytułu filmu, który mocno zapadł mi w pamięci. Był to thriller/ horror, który oglądałem w TV ok 1999-2001. Co do daty jestem, pewien, napewno nie jest to film kręcony po roku 2001, a biorąc pod uwagę, ze leciał w TV (tvp, Polsat bądź TVN) zakładam, ze był starszy.
Bardzo lubię thrillery, a ten naprawdę miał klimat, pytałem o niego na forach różnych innych filmów i często mi wskazywano Wind Chill, ale to nie to. A wiec to co pamietam z fabuły (niestety nie widziałem filmu od początku)
- akcja dzieje się zima,
- Bohaterowie utknęli na jakimś pustkowiu w lesie,
- Gdy bohaterowie stoją koło popsutego auta, dookoła jest gęsta mgła, na jednego z nich coś rzuca się z tej mgły,
- Bohaterowie uciekają przez las, robi się noc
- Docierają do domu, w którym się barykadują, zapominają o piwnicy, przez która napastnicy dostają się do środka,
- Napastnicy byli niscy, chyba coś jak karły,
No i tyle, wille więcej z samej fabuły nie pamietam, ale może komuś uda się skojarzyć. Motyw filmu dla oklepany, ale ten miał to coś wtedy, ciekaw jestem czy dziś wywarłby takie samo wrażenie, dlatego go szukam.
Napewno nie jest to żaden Wrong Turn, Wind Chill, Wzgórza maja oczy ani Leprechaun.

Help, co to był za film ?