Nazwijcie mnie niemoralnym skurczybykiem ale ja wolalbym sie juz chyba ten rok przemeczyc z duchem niz oddac tyle siana :D i jakos drazni mnie jak widze w filmach podobne sceny z pozbywaniem sie gotowki. Ale ze mnie wredny materialista :P
Co do filmu typowy przecietniak, ale jesli ktos ma duzo wolnego czasu i lubi filmy grozy moze smialo zaryzykowac.
No to mogla np komus dac komus na przechowanie a nie oddawac klechom :/ pozatym i tak to nic nie dalo a duch atakowal ja dalej.
Tyle piniendzy poszlo sie ..... :D
fakt... tez bym ich nie oddawala a na pewno nie na kosciol^^moze temu joemu albo zakopala w ogrodkuxDxD i powiedzila bym wczesniej o tym duchu policji czy komu kolwiek gupia ta laska bylaxDxD
Hehe na najlepsze bylo to ze poprosila ksiedza zeby pobłogosławił dom,a on nie dość ze odmowił to jeszcze chamsko zabral pieniadze i uciekl ;PPPP
Ja bym oddała kasę, ale nie wszystko na kościół :) Dla chorych dzieci, bezdomne zwierzęta i jakoś bym to rozdzieliła. Też bym nie chciała tej kasy :/
A rozśmieszył mnie tekst, że laska była głupia, bo wcześniej nie powiedziała policji o duchu. A ty byś powiedziała? Ja bym się w życiu nie przyznała do czegoś takiego, już bym szybciej sama o sobie myślała, że jestem pomylona ;)
Film ogólnie ciekawy, szczególnie na początku. Końcowa rozrywka w piwnicy beznadziejna... Przez cały film jest ciemno w mieszkaniu, nawet w dzień. Chwilami można usnąć. Umyła by okna, to by trochę światła dochodziło ;P
Ogólnie można obejrzeć, dałam 6/10
Powiedziała bym .. Aaa co;];] no ale jak by mnie duch bil.. dzieje sie duzo roznych dziwnych rzeczy powinniby mi uwierzycxD