PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391763}

Domowe piekło

100 Feet
2008
5,3 6,9 tys. ocen
5,3 10 1 6857
4,0 2 krytyków
Domowe piekło
powrót do forum filmu Domowe piekło
ocenił(a) film na 6
Mothyff

no jak widac na zdjeciu jest napisane "100 feet"...więc nie wiem co w tym śmiesznego widzisz
bardziej smiac mi sie chce ze "wg filmweb -DOMOWE PIEKŁO"

PinkFlower

przyłączam się bo domowe piekło to chyba sobie z palca wyssali skoro akurat w tym przypadku dosłowne tłumaczenie tego tytułu w niczym by nie zaszkodziło

ocenił(a) film na 6
bufeer

no dokładnie..czasem chce mi się śmiać jak widzę przetłumaczone tytuły,rozumiem gdy np rzeczywiście po przetłumaczeniu wychodzą jakies pierdoły i robia tytuł pasujący do tematyki filmu ..ale w tym przypadku maja go podanego na tacy.

użytkownik usunięty
PinkFlower

A mogli przetłumaczyć : Stonoga, lub nawet Ludzka Stonoga ;-)

ocenił(a) film na 6

"Domowe piekło" brzmi trochę tandetnie i kojarzy mi sie ze słabym horrorem ;P a co do 100 stóp to jest napisane na glownym zdjeciu ale takze w filmie jest powiedziane o tym juz po 10 minutach filmu,więc ja nie wiem co oni mieli za problem ;P

PinkFlower

Jestem za Ludzką stonogą!!!!

ocenił(a) film na 6
libella

ludzka stonoga kojarzy sie każdemu z tym obleśnym horrorem haha..nie wiem czy oglądaliscie <ochyda>

PinkFlower

Nie widziała, tylko czytałam, ale ten pomysł z ustami i odbytem mnie powalił w sensie niepozytywnym :). Tak tylko zażartowałam, a ten horror też była -jak tutaj mówią- słaby, zero subtelności.

ocenił(a) film na 6
libella

Nie ogladaj stonogi haha ...film jest bezdziejny....a te załatwianie potrzeb fizjologicznych , to już kompletna przesada