6,7 23 tys. ocen
6,7 10 1 23471
6,1 48 krytyków
Doppelgänger. Sobowtór
powrót do forum filmu Doppelgänger. Sobowtór

Przynajmniej się starali

użytkownik usunięty

Od strony produkcyjnej film bez zarzutu. Od strony scenograficznej również. Scenariusz aż się prosi o wysoką półkę. A wyszło tak średnio. Ten oficer wywiadu to jakiś taki "miękiszon", a podobno skończył z wyróżnieniem szkołę w Kiejkutach. Jak było widać to specjalnych osiągnięć szpiegowskich to nie miał, a jak zaczął się rozkręcać to go zaraz złapali. No cóż. Jaki kraj, taki Bond.

A Tobie się wydaje, że na czym polega praca szpiega? Za dużo Bonda i Mission Impossible się naoglądałeś.

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

WYPAD BOCIE!

dzenero

Dawno się tak nie ubawiłem.

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

Boty są bez charakteru. ;-D

dzenero

Jesteś dla siebie zbyt krytyczny.

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

Z botami nie porozmawiasz. Złota zasada. ^^
USUŃ KONTO bo boty robią syf na filmwebie.

dzenero

Według mnie ty jesteś botem, więc usuń się sam.

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

"Ty", a nie "ty". Źle napisany bot. Do kasacji, bo szkoda czasu na poprawkę. Zostałeś zdemaskowany bocie!

dzenero

Ta mała litera była zamierzona. Niby nie rozmawiasz z botami, a jednak stale odpisujesz. Bardzo jesteś niekonsekwentny. Żałosne.

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

Każdy bot błędy logiczne w języku tłumaczy, że były "zamierzone". Ten błąd nie jest "zamierzony", co "nie naprawiony"! DEMASKUJĘ TUTAJ BOTY MASOWO!

Zgodnie ze złotą zasadą: "z botem nie porozmawiasz". Bot obraża, a to nie jest ROZMOWA!
Moje odpowiedzi mają stanowić lekcję dla pozostałych REALNYCH użytkowników, by się na tych komentarzach uczyli demaskować boty i jest to jak najbardziej konsekwentne. ^^

dzenero

A te boty są teraz z nami w pokoju?

ocenił(a) film na 7
Adam1Kluska

Usuń konto bocie, bo robisz syf na filmwebie!

dzenero

lol uważasz że każdy kto się z tobą nie zgadza jest sztuczną inteligencją?

escapeplan4

przecież to jakiś deb!I