Drżyj lub giń

Scary or Die
2012
3,8 1,4 tys. ocen
3,8 10 1 1362
Drżyj lub giń
powrót do forum filmu Drżyj lub giń

Pięć opowieści grozy, których bohaterami są: klaun-kanibal, żądny zemsty nekromanta, para szukająca miłości w nieodpowiednich miejscach, meksykańskie zombie oraz iluzjonista z wyjątkowym darem.

ocenił(a) film na 2
czarnym100

oglądałeś może?

proxx

Jeszcze nie ale jest juz dostepny,oceny ma niezle...a nawet bardzo dobre ale to jeszcze o niczym nie swiadczy...

ocenił(a) film na 5
czarnym100

nie takie złe, obleci. Przypominało mi troche Little Deaths - też antologia horrorów. Dałbym 5/10, gdyby filmweb oczywiście uznawał że ten film już wyszedł i możnaby było oceniać -_-"

Shedao_Shai

obejrzalam pierwsza opowiesc do konca, druga prawie skonczylam- aaaa, szkoda czasu. Dzis wieczorem moze dkoncze reszte - bo nie lubie zostawiac filmow w polowie, chociaz szczerze mowiac to nie bardzo mam ochote.

ocenił(a) film na 5
lonely_stoner

najlepsza imo jest ta z klaunem, fajna zabawa konwencją.

ocenił(a) film na 2
lonely_stoner

Ten film to totalna strata czasu,a te historyjki to na kolanie można w pięć minut napisać.

proxx

Aaaa, zgadzam sie, nie chcialo mi sie ogladac do konca. Dziwne ze w ogole ktos w takich czasach takiego bubla nakrecil ??

lonely_stoner

dla fanow Opowiesci z Krypty w sam raz. Ale tylko 3 z 5 opowiesci maja jakis poziom

proxx

Opowieści z krypty dużo lepsze.

Tylko jedna opowieść, z tym klaunem, była w miarę ciekawa. Dobra charakteryzacja .

demson

Charakteryzacja klauna faktycznie zasługuje na dobrą ocenę, film nieźle się zapowiadał przez pierwsze kilka minut, nawet jakieś zawiązanie akcji było, ale potem totalne dno.. 4/10 i to chyba tylko za tego klauna