PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 102 tys. ocen
6,4 10 1 101662
4,3 20 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

Nie wiem czemu ludzie czepiają się tego filmu, dobry film fantasy i tyle. Jest akcja, jest fabuła, są efekty specjalne a wszystko na dobrym poziomie. Może nie jest to jakieś arcydzieło itp. ale bez przesady.

Hmm w sumie wydaje mi się, że wiem czemu ludzie tak jadą po tym filmie, spodziewali się chyba filmu historycznego opowiadającego o wampirach ?:D ale to samo było z Polowanie na Czarownice, ludzie myśleli że dostaną jakiś średniowieczny dramat historyczny o ściąganiu kobiet posądzonych o bycie czarownicą a to był po prostu też fajny film fantasy i tyle. Ale oczywiście ludzie jechali po nim jak po Draculi :)

Więc rada dla ludzi którzy dali 1 filmowi - przed oceną trzeba trochę pomyśleć co się obejrzało :)

ocenił(a) film na 4
Erhid

Zanim się napisze post tez warto pomyslec. Wlasnie fabula jest wielka bolaczka filmu. A czego sie oczekiwalo? Horroru. A tu dostajemy slaby akcyjniak.

ocenił(a) film na 7
Dealric

I to właśnie kwestia oczekiwań bo ja patrząc na zwiastun wiedziałem że mam się spodziewać filmu akcji w klimatach Fantasy i taki film dostałem :) fabuła nie porywa ale może być, sam widziałem dużo gorsze :)
Idealny film na sobotni wieczór albo popołudnie aby się odstresować.

ocenił(a) film na 2
Erhid

Taaa.
Obejrzałem, beznadziejny, gów..any film więc powinienem ocenić go w kategorii beznadziejnych, gów..anych filmów jako co najmniej 8!
Nie!
Ja oceniam filmy po tym , czy po obejrzeniu jestem zadowolony czy nie.
Po tym filmie, byłem cholernie niezadowolony - z tych powodów, które podałeś zresztą.