Na bank on ale czemu nie napisane w obsadzie? Dziwne. Ale i tak lipę zrobili, dali najciekawsze rzeczy do trailera, więc średni sens iść do kina :/
Jak w większości dzisiejszych trailerów, a tak przy okazji, to czy mi się tylko wydaje, czy gra jest w pewnym stopniu wzorowana na grze Castlevania 2: Lords of Shadow ?
Ja mam trójki nie dwójki na szczęście?:D Ale dolne trójki już ma właściwe na trailerze, może to tylko trailer w efekcie końcowym możliwe że poprawią...
Też mi się wydaje że C2:LOS gra tu pierwsze skrzypce. Zresztą bardzo dobrze ponieważ jest to jak na razie bardzo dobrze rozbudowany temat historii Draculi, lepszy niż to co było do tej pory.
Nie pierwszy raz z resztą :/ Zajebiście to wyszło w trailerze, i ten głos. Szkoda że to były najfajniejsze rzeczy :/
Na logikę. Przemiana głównego bohatera, jego motyw dlaczego stał się kim się stał itp. Pokazali to co najlepsze.
Czy w zwiastunie pokazano cały proces przemiany bohatera? Czy dla każdego przemiana bohatera musi być tym, co najlepsze w produkcji? Nie obejrzałeś całego filmu i nie wiesz, co jeszcze może w nim być, i co może Cię zaskoczyć jeszcze bardziej niż fragmenty, które teraz uznałeś za najlepsze, a które później wcale nie muszą już Ci się takimi wydawać.
Ta ciekawe co mnie może zaskoczyć. Filmów, seriali i anime poświęconych wampirom już trochę widziałem. Co lepszego mogą tu pokazać? Jest motyw Vlada który chcąc ochronić ojczyznę, udaję się na poszukiwanie mocy. Miejsce znał prawdopodobnie z legend czy też mitów. W zamian za wypicie krwi wampira(?) którego gra Charles Dance zostaję wampirem, przez co jak widzimy pali go skóra ( jak w sumie każdego wampira). Na trailerze widzimy też srebrne monety, czyli kolejną słabość wampirów. Mamy też ukazany fragment jak używając mocy takich jak nawałnica nietoperzy niszczy wrogą armię. Z fragmentu można wywnioskować też: Dracula będzie być może początkowo walczył z pragnieniem krwi, być może po tej scenie w której pije krew nie będzie mógł się z tym pogodzić, będzie czuł że robi źle, ale postąpił słusznie, bo bez zostania wampirem nie obronił by rodziny. Dalej wiemy że jego ukochana skacze, więc mogła nie pogodzić się z tym czym został, on sam gdzieś odchodzi, zaszywa się, by czekać na wydarzenia znane choćby z ,,Draculi" Copolli. Wiemy też że właśni ludzie go przeklneli. No i ten fragment z początku kiedy syn o nim opowiada, jako o bohaterze, ale i potworze. Produkcja nie wniesie nic nowego w sumie do konanu.
Hahaha, dobry jesteś :) Zgłoś adminom, zgłoś. Niech i oni mają z Ciebie polewkę :)