PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684356}

Dracula: Historia nieznana

Dracula Untold
2014
6,4 101 tys. ocen
6,4 10 1 101231
4,4 17 krytyków
Dracula: Historia nieznana
powrót do forum filmu Dracula: Historia nieznana

Jak w temacie. Musiałem wyjść na napisach żeby zdążyć na ostatni tramwaj do domu, więc nie
zostałem. Czy coś jest?

Urth

Ze scenami po napisach to spotkałem się tylko w filmach z bohaterami MARVELA (X-Men, Kapitan Ameryka) :)

ocenił(a) film na 9
Fre3zZ

Pamiętaj stary na przyszłość, jeżeli jest scena po napisach końcowych to nie zapalą światła w czasie napisów, czyli oglądamy dopóki nie zapalą świateł

ocenił(a) film na 9
karateka_17

Cholera nie tobie miałem odpowiedzieć sorry;)

karateka_17

Zawsze siedzę ale jak mówię, miałem ostatni tramwaj.

ocenił(a) film na 9
Urth

Pamiętaj stary na przyszłość, jeżeli jest scena po napisach końcowych to nie zapalą światła w czasie napisów, czyli oglądamy dopóki nie zapalą świateł

ocenił(a) film na 8
karateka_17

Byłam w Multikinie i nie zapalali światła przez napisy, a nic nie było ;)

ocenił(a) film na 4
karateka_17

Parę razy zapalali światło nawet podczas ostatniej sceny po napisach, więc to nie jest żadna zasada. :)

ocenił(a) film na 8
Urth

Nie ma :)

ocenił(a) film na 9
aga7765

Spoko ja byłem w Heliosie, oni zapalają, widać każde kino robi po swojemu, pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
karateka_17

Nie chcę tu złośliwie obalać, to co mówisz ma sens, ale wiele razy w Multikinie/Cinema City, bo tam najczęściej chodzę schodziłam po ciemku po schodkach próbując się nie wywrócić. Powinni brać przykład z Heliosa :)

ocenił(a) film na 9
aga7765

Z mojej strony też nie było żadnych uszczypliwości Jennifer;)

ocenił(a) film na 8
karateka_17

Wybacz tak mówię od razu, bo ostatnio więcej rozmawiam na forum filmwebu i spotykam się z samymi atakami. Na szczęście można jeszcze miło porozmawiać :)